21 évesen elhunyt a tehetséges rapper, Lil Peep

Forrás: Thinkstock -
Lil Peep rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lil Peep, a 21 éves rapper, Bella Thorne amerikai modell, színésznő, énekesnő exe valószínűleg túladagolta magát.

Polgári nevén Gustav Åhr Lil Peep néven futott be, mint az emo rap úttörője. Halála teljesen váratlanul érte a rajongókat és az egész zenei világot. Augusztusban jelent meg első albuma, és hamarosan turnára indult volna. A sors azonban mindent keresztülhúzott: 21 évesen túladogolta magát - adta hírül a The Guardian. Lil Peep sosem csinált titkot abból, hogy rendszeresen fogyaszt drogokat, a közösségi oldalaira több olyan fotót posztolt, amin jól láthatóan kábítószer hatása alatt áll.

DADDY by @adamdegross

@lilpeep által megosztott bejegyzés,


A híres ex-barátnő, a 20 éves Bella Thorne az Instagramon búcsúzott. Egy fotót posztolt egykori szerelméről, amit így kommentált: "Nézzétek ezt a átkozottan széles mosolyt. Mindig beragyogta a teret. Összetörnek a szívek."

Look at that big fucking smile always lit up the room. Hearts are breaking everywhere. @lilpeep

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

A The Guardiannak nyilatkozott a rapper kiadójának igazgatója is, aki azt mondta, biztos benne, hogy Lil Peep nem akart meghalni. Bár kívülről úgy tűnt, hogy a drogokkal és az életével játszik, a karrierje nagyon fontos volt számára, nagy sikerek előtt állt. A fiú édesanyja azt üzente a rajongóknak, hogy rettenetesen büsze a fiára, és arra, amit rövid földi élete során elért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.