Örömhírt osztott meg rajongóival Weisz Fanni

modell Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszerezte jogosítványát a gyönyörű modell, Weisz Fanni, örömét pedig szinte azonnal meg is osztotta érte szorító rajongóival.

Bár már javában tervezgeti az esküvőt Weisz Fanni és vőlegénye, a modell az utóbbi hónapokban nem csak emiatt izgult, hanem azért is, mert vezetni tanult. Érthető, hogy hatalmas megkönnyebbülés volt számára, hogy sikerült a mai forgalmi vizsgája. Boldogságát természetesen rajongóival is megosztotta, az újdonsült jogsi-tulajdonos fülig érő szájjal köszönte meg a támogatást követőinek.

Elhunyt Amina Malakona, modell http://www.life.hu/sztarok/20171114-eletet-vesztette-amina-malakona-modell.htmlHosszan tartó betegeskedés után elhunyt Amina Malakona, modell. A fiatal, gyönyörű nőtől fájó szívvel búcsúznak a szerettei és a rajongói. TV + SztárokOrigoTóth Gabi közös fotót posztolt Fodor Erikkel http://www.life.hu/sztarok/20171114-kozos-foton-toth-gabi-es-fodor-erik.htmlKözös fotót posztolt Tóth Gabi és Fodor Erik. A híresség boldogan mutatta meg tehetségés párját, akivel együtt küzdenek majd a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban. TV + SztárokOrigoFiatal masszőrt zaklatott John Travoltahttp://www.life.hu/sztarok/20171114-21-eves-masszort-zaklatott-john-travolta.htmlTovább dagad a szexuális zaklatási botrány, ezúttal John Travoltát vádolják azzal, hogy egy fiatal masszőrt fogdosott. TV + SztárokOrigoTűzpiros Ferrarival lepték meg a luxusfeleségethttp://www.life.hu/sztarok/20171114-tuzpiros-ferrarival-leptek-meg-az-egyik-luxusfeleseget.htmlZajlik az élet a luxusfeleségek körül, a következő epizódból kiderül, egyikük ajándékot kap, nem is akármit: egy tűzpiros Ferrarit. TV + SztárokOrigoBaukó Éva szerint azért nem kapott tévés műsort, mert nem molesztáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20171114--bauko-eva-allitja-azert-nem-kapott-teves-musort-mert-nem-molesztaltak.htmlBaukó Évát egy ideje nem láthatjuk televíziós műsorokban. Mióta véget ért az Édes Élet senki sem ajánlott neki munkát. TV + Sztárok--Megcsalta terhes barátnőjét Cristiano Ronaldo, a szerető jelentkezett a nyilvánosság előtthttp://www.life.hu/sztarok/20171114-megcsalta-terhes-baratnojet-cristiano-ronaldo.htmlBombaként robbant a hír, hogy Cristiano Ronaldo csodaszép barátnője máris életet adott közös kislányuknak. Ám azonban a jó hír után jött a feketeleves: a világklasszis állítólag megcsalta terhes kedvesét. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.