Megcsalta terhes barátnőjét Cristiano Ronaldo, a szerető jelentkezett a nyilvánosság előtt

Cristiano Ronaldo nyilvánosság megcsalás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Cristiano Ronaldo csodaszép barátnője máris életet adott közös kislányuknak. Ám azonban a jó hír után jött a feketeleves: a világklasszis állítólag megcsalta terhes kedvesét.

A huszonegy éves Natacha Rodrigues a közelmúltban állt a nyilvánosság elé, és elmesélte, milyen kalandba keveredett Ronaldoval. Bár egyetlen éjszakáról volt szó, a focista akkor már jó ideje újszülött kislánya édesanyjával élt együtt.

"El sem hittem, ami történik. Egyszercsak már sétáltam Ronaldo apartmanjába. A szívem dübörgött, de ő nagyon kedves volt és édes. Azt mondta érezzem magam otthon. Levetettem a cipőmet, ittam egy kis dzsúzt, majd leültem mellé. Arról beszélgettünk, honnan származom és mesélt a lakásáról is." - kezdte mondandóját a lány, Natacha Rodrigues.

Natacha Rodrigues, Ronaldo szeretője Forrás: Instagram

"Tudtam, hogy barátnője van, de barátok lettünk, erős bizalom alakult ki közöttünk. Az együtt töltött éjszakánk különleges volt, aztán azt mondtam neki, megyek egy portugál valóságshowba, de arra kért, ne tegyem. Ezek után letiltott, megszakított minden kapcsolatot. Azt hiszem, csak szexre kellettem" - mesélte a szerető, írta meg a The Sun.

Kerényi Miklós Gábor: "Meggyilkolt embernek érzem magam"http://www.life.hu/sztarok/20171113-kerenyi-miklos-gabor-meggyilkolt-embernek-erzem-magam.htmlKerényi Miklós Gábor, az Operettszínház zaklatással vádolt, egykori művészeti vezetője Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorban. Kerényi az ellene felhozott vádak nagy részét tagadta, elutasította, hogy valaha nemi szerveket, vagy melleket fogdosott volna.TV + Sztárok--Harry herceg erősen megszegte az etikettet http://www.life.hu/sztarok/20171113-megszegte-az-etikettet-harry-herceg.htmlKapott is megjegyzéseket Harry herceg, mikor figyelmen kívül hagyta a protokollt. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet a baba Kasza Tibiékhezhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-jovore-erkezhet-a-gyerek-kasza-tibiekhez.htmlJövőre érkezhet a trónörökös Kasza Tibiékhez. A showman elárulta, már alig várják a kis jövevényt. TV + SztárokOrigoHolnap megműtik Benkő Lászlóthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-holnap-megmutik-a-rakkal-kuzdo-benko-laszlot.htmlA hónapok óta tartó kemoterápiás kezelések után holnap megműtik Benkő Lászlót. Az Omega billentyűse bizakodva tekint a jövőbe. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoÚjra a képernyőn Tóth Gabi - Testvére előtt kell bizonyítaniahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-ujra-a-kepernyon-toth-gabi-testvere-elott-kell-bizonyitania.htmlA TV2 Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorában tér vissza a képernyőre Tóth Gabi. Partnerével, Fodor Erikkel már egy közös fotót is megosztott a Facebookon. TV + Sztárok--Kolléganőjével csalta meg feleségét Ewan McGregor - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-kolleganojevel-csalta-meg-feleseget-ewan-mcgregor-foto.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák: véget ért Ewan McGregor 22 éve tartó házassága. A színész és új barátnője pedig már nem is titkolózik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.