Tóth Gabi közös fotót posztolt Fodor Erikkel

2017.11.14. 10:40

Közös fotót posztolt Tóth Gabi és Fodor Erik. A híresség boldogan mutatta meg tehetségés párját, akivel együtt küzdenek majd a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, november 26-án indul a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsor, nem sokkal azután, hogy a Sztárban sztár véget ért. Nemrég pedig napvilágra került az is, hogy a hamarosan startoló produkcióban kik lesznek azok a hírességek, akik egy gyerkőc kalandjait fogják kísérni. 

Többek között Tóth Gabit is láthatjuk majd a képernyőkön, aki tegnap közös képet is posztolt a társával, Fodor Erikkel. 

"Már nem titok! Hamarosan a Sztárban sztár +kicsiben láthattok, hallhattok minket a hihetetlenül tehetséges Fodor Erikkel." - írta az Insta posztjában az énekesnő, és láthatóan jó ötlet volt megmutatni Eriket a rajongóinak, ugyanis a közös fotójuk több, mint 4 ezer kedvelést kapott. 

Tóth Gabi elárulta, legújabb dalában a vaginájáról énekel-e
Tóth Gabi legújabb dala hatalmas port kavart: valaki imádja, valaki utálja, de senkit nem hagy hidegen. Megy a találgatás a dalszöveggel kapcsolatban, amit sokan túlságosan erotikusnak ítélnek meg, míg mások szerint mély mondandóval rendelkezik. Most pedig az énekesnő mesélt a saját szerzeményéről is...

 

Tóth GabiFodor ErikénekesnőSztárban sztár +1 kicsi