betegség modell halál daganat Amina Malakona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszan tartó betegeskedés után elhunyt Amina Malakona, modell. A fiatal, gyönyörű nőtől fájó szívvel búcsúznak a szerettei és a rajongói. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Amina Malakona lábából 2014-ben egy rosszindulatú daganatot operáltak ki. Elmondása szerint elképesztő lábfájdalom gyötörte, ami teljesen indokolatlannak tűnt, ezért először az orvosok izomgyulladásra gyanakodtak.

Azonban hiába tartotta be az orvosok javaslatát, a tünetek nem enyhültek, ezért teljes kivizsgálást kért, mely során kiderült, hogy daganatos betegsége van.

Hamar meg is operálták, és a leletei alapján 2014. októberében egészségesnek nyilvánították. Akkor Amina azt mesélte, a szerelmi életét is erősebbé tették a megpróbáltatások, és már az esküvőn gondolkodnak.

#curls au naturel

A m i n a M a l a k o n a (@___aminamalakona___) által megosztott bejegyzés,

Most azonban sorra jelennek meg a 31 éves szépség fotói alatt a búcsúzkodó üzenetek, ugyanis Amina életét vesztette. Valószínűleg mégsem sikerült teljesen felépülnie, bár a közösségi oldalait tekintve sehol nem volt jele annak, hogy újra beteg lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.