Harry herceg erősen megszegte az etikettet

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
királyi család szakáll szabályszegés Harry herceg borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapott is megjegyzéseket Harry herceg, mikor figyelmen kívül hagyta a protokollt. 

Harry igen nagy illetlenséget követett el, ugyanis egy nemrégiben megrendezett katonai megemlékezésre ugyan katonai felszerelésben érkezett, de nem borotválkozott meg. A londoni ünnepségen természetesen a királyi család többi tagja is ott volt, ám Vilmos és András herceg frissen borotválkozva érkezett, így még látványosabb volt Harry hanyagsága.

A brit hadsereg szabályai azonban nem teszik lehetővé a szakállviselést, csak olyan kivételes esetekben, ha az illető vallása megköveteli azt.

Jól láthatóan ő az egyetlen, aki szőrzettel az arcán jelent meg Forrás: 2017 Getty Images/Chris Jackson

A 33 éves Harry 2015-ben hagyta ott a hadsereget, ami nem volt olyan régen, így elvárták tőle, hogy tisztában legyen a szabályokkal. Többen is megjegyezték, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem helyénvaló - írta meg a DailyMail.

Így csókolja meg egymást Harry herceg és Meghan Markle

Különleges fotó került napvilágra a szerelmesekről. Sokáig még együtt lenniük is vétek volt, most pedig már nyilvánosan imádhatják egymást. Még szerencse, hogy Erzsébet azért egy meggyőzhető természet...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.