Kolosi Péter: Ördög Nóra csalódást okozott, nincs visszaút

Kolosi Péter Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a Story4 ArcKép című műsorában vallott arról, hogyan érintette Örög Nóra távozása a csatornától.

Ördög Nóra 2014 nyarán igazolt át az RTL Klubtól a TV2-höz, 13 év után váltott. Egykori munkaadója azonban nem felejt. Kolosi arról beszélt Kadarkai Endrének, hogy mennyire fájt neki Nóra távozása:
"Annak idején nagyon fájt. Annak idején kifejzetten úgy éreztem, hogy ez egy cserbenhagyás, hogyne. Szerintem Nóri mindent megkapott szakmailag az RTL-től, amit csak megkaphatott. Nagyon jól teljesített is, tehát azért én szeretem ilyenkor hozzátenni, hogy oké, de ott van a másik oldal is, mert lehet, hogy ő mindent megkapott, de meg is érdemelte, hogy megkapja. És azt egy kifejezett cserbenhagyásnak tartottam, amit csinált, ráadásul úgy, ahogy csinálta."

Kolosi elmondása szerint a műsorvezető úgy ment be felmondani, hogy már megvolt a megállapodás a másik oldallal.Elvárta volna, hogy Nóra jelezze, hogy megkeresték. A vezérigazgató-helyettes korábban azt mondta, hogy aki elhagyja a csatorát, annak nincs visszaút, mert nem lenne eszközük arra, hogy visszatartsák azt, aki csak azért akar elmenni máshova, hogy mondjuk két év múlva sokkal jobb feltételeket alkudjon ki magának.

Társai vádolják: Csősz Bogi nincs is együtt gazdag férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-tarsai-vadoljak-csosz-bogi-nincs-is-egyutt-gazdag-ferjevel.htmlÉrdekes beszélgetés zajlott le a Feleségek Luxskivitelben legfrissebb epzódjában Babett és Rita között, amit ma este láthatnak majd a nézők a VIASAT3 műsorán, 21:00 órakor.TV + SztárokOrigoMegvan, ki nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20171112-o-a-sztarban-sztar-gyoztese.html9 héten át tartott a Sztárban sztár 5. szériája, amit ezúttal Horváth Tamás nyert meg. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoStohl András elsírta magát a Sztárban sztárban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-stohl-andras-elsirta-magat-a-sztarban-sztarban.htmlKomoly pillanatnak lehettek szem-és fültanúi a nézők, amikor Király Viktor Karácsony Jánossal idézte meg Somló Tamás szellemét az Álomarcú lány című dal közben. Stohl András el is sírta magát.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia Ördög Nórival készült a Sztárban sztárra: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-liptai-claudia-ordog-norival-keszult-a-sztarban-sztarra-foto.htmlHamarosan kezdetét veszi a Sztárban sztár utolsó adása, a döntő, ahol kiderül, ki lesz az év átváltozóművésze az énekesek közül. Liptai Claudia már teljes harci díszben van... TV + SztárokOrigoHorváth Tamás megbetegedett a Sztárban sztár döntője előtt, színpadra tud állni?http://www.life.hu/sztarok/20171112-horvath-tamas-megbetegedett-a-sztarban-sztar-dontoje-elott.htmlMinden énekes rémálma, hogy a nagy fellépés előtt megy el a hangja, betegszik meg. Ez történt Horváth Tomival is, aki a döntő előtti napokban fázott meg és rekedt be. TV + SztárokOrigoVajna Timi tetkója: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-vajna-timi-tetkoja-foto.htmlVajna Timi merész kivágású fürfőruhájában jól látszik aprócska tetoválása. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.