Horváth Éva majdnem teljesen lehúzta a bugyiját: fotó

szülés Bali Horváth Éva hasizom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva nagyon elégedett magával: követőinek is megmutatta, hogy milyen izmos a hasa a hat hónappal a szülés után.

Éva a szokásosnál lejjebb tolta a bugyiját és a szoknyáját, hogy izmos hasának minden részlete jól látszódjon.

"Megmondom őszintén soha nem gondoltam volna, hogy 6 hónappal a szülés után olyan lesz a hasam, mint 25 éves koromban. És azt szeretném ismét leszögezni, hogy nem diétázom, mert Kristóf anyatejes táplálása a legfontosabb számomra" - írta a szexi fotóhoz az anyuka, aki éppen Balin nyaral párjával és kisfiával, Kristóffal.

Sztárban sztár: sosem vállalna ilyent Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-sztarban-sztar-sosem-vallalna-ilyent-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia nem titkolta, voltak kedvencei az idei Sztárban sztár mezőnyéből is. Mint mondta, előadóként sosem vállalna egy ilyen műsort, ugyanakkor zsűriként nagyon élvezte. A finálé után a Life.hu-nak nyilatkozott. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: ezért hatódott meg Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-sztarban-sztar-ezert-hatodott-meg-kiraly-viktor.htmlKirály Viktor lett a Sztárban Sztár ezüstérmese. A Life.hu-nak elmesélte, hogy csalódott-e, és mit gondol a finálés produkciójáról, amitől többek közt Stohl András is zokogott.TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Horváth Tamás nagyon boldog, hogy nyerthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-sztarban-sztar-horvath-tamas-interju.htmlHorváth Tamás nyerte a Sztárban sztár legújabb szériáját. Az internetről ismert előadó olyan énekeseket utasított maga mögé, mint Király Viktor, vagy Janicsák Veca. Tomi elmondta, mit gondol a műsorról, és azt is, hogy mennyire bolog, hogy megnyerte a vesenyt.TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Görbe Nóra, az ország Lindájahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-visszater-a-kepernyore-gorbe-nora-az-orszag-lindaja.htmlA Linda című sorozatot újra és újra műsorra tűzi valamelyik tévécsatorna. Most éppen az M3 csatornán nézhetjük megint a legendás sorozatot november 14-től. Linda népszerűsége pedig töretlen.TV + SztárokOrigoKolosi Péter: Ördög Nóra csalódást okozott, nincs visszaúthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-kolosi-peter-nyilatkozott-ordog-nora-csalodast-okozott-nincs-visszaut.htmlKolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a Story4 ArcKép című műsorában vallott arról, hogyan érintette Örög Nóra távozása a csatornától. TV + Sztárok--Társai vádolják: Csősz Bogi nincs is együtt gazdag férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-tarsai-vadoljak-csosz-bogi-nincs-is-egyutt-gazdag-ferjevel.htmlÉrdekes beszélgetés zajlott le a Feleségek Luxskivitelben legfrissebb epzódjában Babett és Rita között, amit ma este láthatnak majd a nézők a VIASAT3 műsorán, 21:00 órakor.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.