Felismered egyetlen képkockából Britney Spears leghíresebb klipjeit? - kvíz

zene teszt Britney Spears kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli harminchatodik születésnapját Britney Spears, aki a 90-es évek óta kitörölhetetlen része a zenei életnek. Az már más kérdés, hogy Britney 10 klipjéből legalább nyolc ugyanarra a sablonra épül: Britney nagyon híres, ezért sok újságíró zaklatja, és ez rossz. Ettől függetlenül milliók dúdolják a dalait, de vajon felismeritek egyetlen képkockából, hogy melyik dalhoz tartozó klipről van szó?

II. Erzsébet lovainak köszönheti vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20171029-ii-erzsebet-lovainak-koszonheti-tetemes-vagyonat.htmlElképesztő összegeket hoznak neki a lovak.TV + Sztárok--Sportolásra neveli gyermekeit Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezt-kell-megtennie-gyorgy-hercegnek-es-testvereinek.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné is nagy szerelmese a sportoknak. Most kiderült, hogy kiktől kérnek tanácsot, ha gyermekeikről és a testmozgásról van szó. TV + Sztárok--Sírás és nyafogás lesz az Ázsia Expresszben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-siras-es-nyafogas-lesz-az-azsia-expresszben.htmlAki szeretné látni, hogyan szenvednek a celebek egy totálisan idegen környezetben, annak érdemes megnéznie az Ázsia Expressz videóját. TV + Sztárok--Colin Firth a szexuális zaklatásról: "Tudtam, de semmit nem tettem"http://www.life.hu/sztarok/20171014-colin-firth-is-megszolalt-a-szexualis-zaklatasrol.htmlColin Firth angol színészről nem kevés közös fotó található az interneten, melyeken a szexuális zaklatással vádolt producer, Harvey Weinstein oldalán látható, hiszen többször is dolgoztak együtt. A színész a Guardian lapnak adott interjúban arról beszélt, hogy mennyire szégyelli, hogy tudott a producer egyik esetéről, mégis hallgatott. TV + Sztárok--Tom Hanks ezt mondta a perverz Harvey Weinstein ügyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-tom-hanks-is-megszolalt-a-perverz-harvey-winstein-ugyrol.htmlAz amerikai színész is megszólalt a szexuális zaklatásairól elhíresült Harvey Weinstein ügyében. A színész aThe New York Timesnak adott interjút! TV + Sztárok--Gal Gadot szerint elfogadhatatlan, ami Hollywoodban történikhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-gal-gadot-is-kiall-a-szexualis-zaklatas-aldozatai-mellett.htmlA Wonder Woman filmből ismert színésznő, Gal Gadot is megszólalt Harvey Weinstein, napokban kirobbant szexbotrányáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.