Kerényi Miklós Gábor nyilatkozott a körülötte kialakult botrányról: szerinte nem lépett át határt

Forrás: TV2 -
Kerényi Miklós Gábor vád Operettszínház metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Mikós Gábort felmentette a munkavégzés alól az Operettszínház, miután zaklatási botrányba került. Az egyik áldozat névvel és arccal is vállalta a vele történteket, az ügyben a színház vizsgálatot folytat, az egykori művészeti vezető pedig interjút adott az esettel kapcsolatban: azt mondta, a művész szabadsággal élt, mindent a tehetségek fejlesztése érdekében tett.

Marton László után újabb színházi szakembert vádoltak zaklatással, először név nélkül. Miután azonban az első áldozat, Maros Ákos vállalta az arcát és történetét, a színházi igazgatót is megnevezték. Kerényi Miklós Gábort azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól az Operettszínház, az egykori művészeti igazgató aHVG-nek nyilatkozott a körülötte kialakult botránnyal kapcsolatban.

Kerényi Miklós Gábor megszólalt a körülötte kialakult botrányról Forrás: TV2
Kerényi Miklós Gábor szerint nem lépett át határt Forrás: TV2

Az Operettszínház felmentette a munkavégzés alól, Kerényi szerint azonban nem rúgták ki. „

Kirúgni akkor tudott volna, hogyha nem jelentem be a nyugdíjba vonulásomat, ahhoz viszont valamilyen indok kell.

Béres Alexandra nem készít több sport DVD-t http://www.life.hu/sztarok/20171108-abbahagyja-a-dvd-keszitest-beres-alexandra.htmlBéres Alexandra kijelentette: kiszáll a DVD készítésből. Nem éri már meg kiadni a lemezeket. TV + SztárokOrigoNyilatkozott az Operettszínház igazgatója, Lőrinczy György a zaklatási botrányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-nyilatkozott-az-operettszinhaz-igazgatoja-lorinczy-gyorgy-a-zaklatasi-botranyrol.htmlAz Operettszínház művészeti vezetőjét azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól, miután zaklatási botrányba keveredett. A színházi vezetőség eddig csak közleményeket adott ki az eseményekről, de végre a színház igazgatója, Lőrinczy György meg is szólalt: TV + Sztárok--Kulcsár Edina ruháit a dédnagymamája mossa http://www.life.hu/sztarok/20171108-dednagymamaja-mossa-kulcsar-edina-szennyeset.htmlKulcsár Edina nemrég megosztott egy fotót a közösségi oldalán, ám amit a rajongóktól kapott ezért, azt bizonyára nem vágta zsebre. TV + SztárokOrigoDolák-Saly Róbert szerint megölték az édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171108-dolak-saly-robert-szerint-megoltek-az-apjat.htmlDolák-Saly Róbert állítja, nem volt véletlen az édesapja halála: megölték. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa az RTL KLub képernyőjén tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20171108-demcsak-zsuzsa-az-rtl-klubon-tunik-fel-ujra.htmlDemcsák Zsuzsa visszatér a képernyőre. Egy tőle nem megszokott szerepben láthatjuk majd. TV + SztárokOrigoDurva dolgok derültek ki Pumped Gabórólhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-dobbenetes-reszletek-derultek-ki-pumped-gabo-eleterol.htmlPumped Gabo mostanában nem túl népszerű, hiszen egy mozdulattal tette tönkre a párkapcsolatát és a Somával való barátságát is. Sebestyén Ági most őszintén mesélt a részletekről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.