Stohl András és volt szerelmének, Ancsikának a kapcsolata rendeződött

Forrás: Sztárban sztár -
Stohl András kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András csaknem egy éve hagyta ott Ancsikát, azóta nem sokat lehetett tudni kettejük kapcsolatáról. Hétvégén azonban kiderült, hogyan is viszonyulnak egymáshoz. 

Stohl András meghívta családját a Sztárban sztár elő show-jára, kislánya, Franciska és volt szerelme Ancsika a nézők soraiban élvezték a műsort. A színész amikor csak tehette odament gyermekéhez, így azt is látni lehetett, hogy viszonyulnak egymáshoz most Ancsikával. Stohl András csaknem egy éve döntött úgy, hogy második családját is otthagyja, hiszen elkezdett találkozgatni egy másik nővel.

Stohl András családját is vendégül látta a Sztárban sztár stúdiójában Forrás: Sztárban sztár

Akkoriban nem sokat lehetett tudni arról, Ancsika hogyan viseli a helyzetet, de a mostani találkozásuk sokat elárul arról, milyen köztük a viszony. Stohl András a műsor végeztével kikísérte kislányát és volt szerelmét, a TV2 parkolójában búcsúzkodtak, a Bors szerint pedig határozottan úgy tűnt, hogy szeretetteljes és harmonikus a kapcsolat van a színész és volt párja között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.