Összeomlott az X-Faktor sztárja, az extrém külsejű Erdős Viola

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor Erdős Viola RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor második élő showja is bővelkedett izgalmakban...

Amellett, hogy Mézes Norbitól és a London Kidstől kellett búcsúzni a hétvégi X-Faktor adásában, még egy versenyző is összomlott. A masszív, extrém külsővel rendelkező Erdős Violát nagyon megviselte, hogy az egyik kedvenc csapata, a London kids került alul a vele lévő párbajban és az adás után hosszú percekig összomolva zokogott, senki sem tudta megvígasztalni. Állítólag a show után nem a versenyzőknek kialakított szállásra sietett, hanem dunaújvárosi otthonában kereste a megnyugvást. A Blikknek elmesélte,hogyan élte meg fájdalmát.

Erdős Viola összeomlott Forrás: RTL Sajtóklub

"A párbaj érzelmileg megviselt, mert a London Kids tagjai nagyon jó barátaim, és sajnáltam, hogy kiestek. A távozásuk jobban megviselt, mintha én estem volna ki az X-Faktorból. Jólesett kisírni magamból a bánatom, így jött ki a stressz. Egyáltalán nem kezelem jól a stresszes szituációkat. Fiatal vagyok még, ráadásul életemben először szerepelek tehetségkutató műsorban, tanulom még, hogyan kell bizonyos érzelmi hullámvölgyeket kezelni. Az X-Faktorban pszichológus is segít nekünk, de ez hosszú folyamat. Nekem például több idő kell, hogy megnyíljak valakinek" - mesélte szomorúan Viola.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.