Luxusfeleség Vivi: "Fecsó mértékkel igyon!"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
interjú Vasvári Vivien Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origónak adott interjút Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben című reality egyik főszereplője. A szolgás mondatáról elhíresült szőkeség most is őszinte volt, mint mindig.

Viven azt mesélte, hogy eddig csak azt bánta meg, hogy az első részben olyan csúnyán beszélt a párjával, Fecsóval. Tudja, hogy a férfi bármit megtenne érte, és bármi elvisel, ha ő profitálni tud belőle. Fecsó bíztatta, hogy szálljon be a műsorba, bárhogy is alakulnak a dolgok, áll elébe. Vivi tudja, hogy nagy kincs az életében a párja. Egy dologban azonban mégis változnia kell: a bulizában.

Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője Fotó: Polyák Attila - Origo

"Amikor megismerkedtünk, hét napból hatot bulizott. Most csak hetente egyszer megy el a barátaival szórakozni. (...) A barátai képesek részegre inni magukat, és nem szeretném, ha Fecsó is ezt csinálná. Szeretném megértetni vele, hogy nem feltétlenül kell merev részegre innia magát az embernek ahhoz, hogy jól szórakozzon. Egyszerűen féltem" - mondta Vivi az interjúban.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.