Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak furcsa frizurákat és színes zakókat viselt, hanem dalokat írt, táncolt és énekelt is a műsoraiban Friderikusz Sándor. Ahogy már írtunk róla, a tévés ma már egyáltalán nem büszke arra, hogy korábban ennyire odadobta magát a siker érdekében, éppen ezért minden olyan nyomot eltüntetett a netről, ami erre az időszakra emlékeztetné.Vagyis, majdnem mindent.. 

Erre a felvételre bizonyára kevesen emlékeznek már, ami érthető, hiszen már közel 10 éve készült...

...mint ahogyan az alábbi sem mai darab, amelyre a Ripost bukkant rá.

Mariah Carey milliárdos exe, James Packer szerint hiba volt a kapcsolatukhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-mariah-carey-milliardos-exe-james-packer-szerint-hiba-volt-a-kapcsolatuk.htmlFelbontott eljegyzésükkel kapcsolatban szólalt meg James Packer. TV + Sztárok--Sztriptíztáncosként dolgozik Molnár Anikó bátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171022-sztriptiztancoskent-dolgozik-molnar-aniko-batyja-22-eve.htmlNem sokat tudunk Molnár Anikó bátyjáról, talán csupán annyit, hogy nemrégen volt az esküvője. Lapinformációk szerint a srác sztriptíztáncosként dolgozik, bármilyen alkalomra "megrendelhető". TV + SztárokOrigoInstagramján nosztalgiázik Tóth Vera: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-igy-nyerte-meg-a-megasztart-toth-vera.htmlRohan az idő! Már 14 éve, hogy megismerhettük Tóth Vera csodálatos hangját a TV2 tehetségkutatójában, és az énekesnő karrierje azóta is töretlen. TV + Sztárok--Kiderült: Szenes Iván hozta össze Balázs Klárit és Korda Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-szenes-ivan-hozta-ossze-balazs-klarit-es-korda-gyorgyot.htmlÉvtizedes sztori került elő Kordáékról a Szenes Iván-emlékkoncerten. TV + SztárokOrigoA nyilvánossághoz fordult segítségért Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-a-nyilvanossaghoz-fordult-segitsegert-szabo-zsofi-kiskutyat-talalt.htmlNyíregyházán figyeltek fel egy egyedül kóborgó kiskutyára Zsófiék. Befogadták, és a Facebookon keresztül kezdték keresni a gazdáját. TV + SztárokOrigoMerész dekoltázst villantott Monica Belluccihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-meresz-dekoltazst-villantott-monica-bellucci-szineszno.htmlAz 53 éves Monica Bellucci alakját a húszévesek is megirigyelhetnék. Az alábbi fotót elnézve mindenképpen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.