Várkonyi Andrea a Facebookon jelentette be: Bochkor Gábor nem halt meg

Várkonyi Andrea halálhír Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor halálhírét keltették az interneten, Várkonyi Andrea pedig a közösségi oldalán tisztázta a dolgokat.

"Kedves Mindenki! A sokadik üzenetet kapom ma, amelyben azt kérdezik GÁBOR NEM HALT-E MEG...??? mert valami hülye oldal ezt terjeszti (nyilván reklámtartalom elérése érdekében).
Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy Gábor él és virul, itt ül mellettem a kanapén, rákiabáltam, megcsíptem és megkérdeztem tudja-e a nevét. Határozottan élőnek tűnik.
De viccen kívül, ezt felháborítónak és egészen elképesztőnek tartom, meddig mennek el emberek lájkokért és hirdetőkért cserébe!!" - fakadt ki Andrea a Facebookon.



Damu Roland és Linda szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-damu-roland-es-linda-szakitottak-a-szinesz-tarsat-keres.htmlDamu Roland néhány hónappal ezelőtt a Fókusz műsorában mutatta meg új szerelmét, Lindát. Arról beszélt, végre talán megtalálhatja a boldogságot, és már a babát is tervezték. Nos, ebből nem lesz semmi, a színész és a lány szakítottak. TV + Sztárok--Luxusfeleség Vivi: "Fecsó mértékkel igyon!"http://www.life.hu/sztarok/20171023-luxusfeleseg-vivi-interu-fecso-mertekkel-igyon.htmlAz Origónak adott interjút Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben című reality egyik főszereplője. A szolgás mondatáról elhíresült szőkeség most is őszinte volt, mint mindig.TV + Sztárok--Elképesztő videók Friderikusz Sándor múltjábólhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-elkepeszto-magasztar-videok-friderikusz-sandor-multjabol.htmlNem csak furcsa frizurákat és színes zakókat viselt, hanem dalokat írt, táncolt és énekelt is a műsoraiban Friderikusz Sándor. Ahogy már írtunk róla, a tévés ma már egyáltalán nem büszke arra, hogy korábban ennyire odadobta magát a siker érdekében, éppen ezért minden olyan nyomot eltüntetett a netről, ami erre az időszakra emlékeztetné.Vagyis, majdnem mindent.. TV + Sztárok--Vicces baki a Sztárban sztár műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-vicces-baki-a-sztarban-sztar-musoraban-a-szeresd-a-testem-baby-cimu-szam-kozben.htmlJót szórakozhattak a nézők vasárnap este a TV2 Sztárban sztár műsora alatt. A Szeresd a testem baby című szám közben pedig nem csak Majka lett vizes, de szem sem maradt szárazon: a röhögéstól. TV + SztárokOrigoSzópárbajba keveredett Majka és Ördög Nóra férje, Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-szoparbajba-keveredett-majka-es-ordog-nora-ferje-nanasi-pal.htmlAz 50 milliós játszma műsorvezetője, Majka és Nánási Pál nem kímélték egymást a kamerák előtt. TV + Sztárok--22 év házasság után válik Ewan McGregor és Eve Mavrakishttp://www.life.hu/sztarok/20171023-ewan-mcgregor-es-eve-mavrakis-22-ev-hazassag-utan-valik.htmlEwan McGregor félrelépett, rajtakapták egyik kolléganőjével, amikor az utcán csókolóztak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.