Monica Bellucci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 53 éves Monica Bellucci alakját a húszévesek is megirigyelhetnék. Az alábbi fotót elnézve mindenképpen. 

Merész dekoltázzsal pózol a bombázó színésznő, Monica Bellucci, aki egy évvel ezelőtt meztelenül is megmutatta testét.

#MonicaBellucci

Monica Bellucci (@monicabelluccinet) által megosztott bejegyzés,

A díva bátran bevállalt igazán pikáns jeleneteket a Mozart in the Jungle című sorozatban, a nézők nagy örömére. A felvételnek azért is örültek sokan, mert Monica Bellucci úgy merte megmutatni idomait, hogy nem tartozik a csontsovány színésznők és modellek közé. No, persze, kövérnek se mondható.

Se enni, se aludni nem tud Aradszky László özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20171021-se-enni-se-aludni-nem-tud-aradszky-laszlo-ozvegye-eva.htmlElképesztően lefogyott Aradszky Éva. Az énekes özvegye alig bír enni, a fia és a barátnője próbál gondoskodni róla. TV + Sztárok--Megdöbbentő stílusban beszélt Sárosdi Lilla vádjairól a rendező, André Libikhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-megdobbento-stilusban-beszeld-sarosdi-lilla-vadjairol-andre-libik.htmlSárosdi Lilla néhány napja azt állította, hogy az a férfi, aki 20 évvel ezelőtt molesztálta egy autóba, Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója. Marton egy közleményt adott ki, melyben rágalomnak nevezte Sárosdi állítását. Most André Libik szólalt meg az ügyben, egészen hihetetlen stílusban. TV + SztárokOrigoMegmutatta lányát Kautzky Armandhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-megmutatta-lanyat-kautzky-armand-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-musorban.htmlKautzky Armand és lánya, valamint Dévényi Tibor és fia, Máté a Vigyázat, gyerekkel vagyok! szombat esti adásában mérkőznek meg egymással. TV + Sztárok--Köllő Babettet nem érdekli a nézők mocskolódásahttp://www.life.hu/sztarok/20171021-kollo-babettet-nem-erdekli-a-nezok-mocskolodasa-orul-hogy-elvallalta-a-felesegek-luxuskivitelben.html--Szombaton is ködös időre lehet számítanihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-szombaton-is-kodos-idore-lehet-szamitani-sok-megyeben.htmlTartós, sűrű köd miatti figyelmeztetést szombatra is a fél országra kiadta az Országos Meteorológiai Szolgálat. TV + Sztárok--Ezért hagyta ott a Sztárban sztárt Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezert-hagyta-ott-a-sztarban-sztart-bereczki-zoltan-szinesz.htmlElőbb szereplője és győztese, majd három évadon át zsűritagja volt a Sztárban sztár produkciónak Bereczki Zoltán. A színész most elárulta, miért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.