Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celeb nem bánja az álhíreket, ugyanis per útján pénzre váltja azokat. 

"Nagyon sokszor meghaltam már, de gondolom azt mindenki tudja, hogy valójában elpusztíthatatlan vagyok. Az az igazság, hogy én még szeretem is a rólam terjedő álhíreket, mert kőkemény készpénzre tudom váltani őket" - mondta a RipostnakKrisztián, ugyanis pénteken újra arra ébredt, hogy a halálhíre terjed a neten.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Hollywoodba utazik Csősz Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20171021-hollywoodba-utazik-csosz-boglarka-reszt-vesz-a-hollywoodi-torok-filmfesztival-szervezeseben.htmlCsősz Bogi Amerika felé vette az irányt, ahol részt vesz a hollywoodi Török Filmfesztivál szervezésében. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEzért hagyta ott a Sztárban sztárt Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezert-hagyta-ott-a-sztarban-sztart-bereczki-zoltan-szinesz.htmlElőbb szereplője és győztese, majd három évadon át zsűritagja volt a Sztárban sztár produkciónak Bereczki Zoltán. A színész most elárulta, miért. TV + Sztárok--Köllő Babettet nem érdekli a nézők mocskolódásahttp://www.life.hu/sztarok/20171021-kollo-babettet-nem-erdekli-a-nezok-mocskolodasa-orul-hogy-elvallalta-a-felesegek-luxuskivitelben.html--Király Viktor megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-kiraly-viktor-megmutatta-uj-baratnojet.htmlPár napja posztolta Király Viktor az első képet új szerelméről, de akkor még csak a lány kezét mutatta meg. Most azonban nem titkolja tovább Anitát. TV + Sztárok--Döbbenetes, amit Pécsi Ildikó az unokájáról mondott http://www.life.hu/sztarok/20171020-ezt-mondta-az-unokajarol-pecsi-ildiko.htmlNem gondoltuk volna, hogy ennyire rossz a kapcsolat Ildikó és az unokája között. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDemcsák Zsuzsa teljesen eltűnt a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-demcsak-zsuzsa-felszivodott.htmlDemcsák Zsuzsa az elhíresült Szanyi-interjú után lekerült az ATV képernyőjéről. Úgy tűnt, mintha a műsorvezető nem lenne teljesen magánál, ezt pedig a nézők is észrevették.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.