Koós János 45 éve nem látta első feleségét

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Koós János feleség válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János 45 éve házas, és pont ennyi ideje nem tud semmit az első feleségéről. Azt sem tudja, él-e még.

Koós János akkor talált rá az igazira, amikor már házas volt. Nem volt mit tenni, a szerelem közte és Dékány Sarolta között olyan elsöprő volt, hogy elvált első feleségétől. Azóta is hű társai egymásnak, exnejével pedig még csak össze sem futott azóta, hogy elváltak.

Koós János nem tudja, mi van első feleségével Forrás: MTI/Kollányi Péter

Azóta sem láttam, nem tudok semmit róla, még véletlenül sem futottunk össze az elmúlt 45 év alatt.

Czutor Zoltánt is masszírozták, fogdosták kéretlenül, de nem érzi magát áldozatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-czutor-zoltan-is-fogdostak-keretlenul-de-nem-erzi-magat-aldozatnak.htmlSárosdi Lilla magyar színésznő megosztotta, hogyan próbálta őt orális szexre kényszeríteni egy főrendező, az övét pedig sok vallomás követte. Ezúttal Czutor Zoli számolt be zanzásítva az elmúlt 30 évének összes zaklatásáról, de leszögezte, nem érzi magát áldozatnak, TV + Sztárok--Így élte meg édesanyja elvesztését Tóth Bettina http://www.life.hu/sztarok/20171020-rak-miatt-veszitette-el-az-edesanyjat-toth-bettina.htmlAz X-Faktor fiatal versenyzője már évekkel ezelőtt elveszítette az édesanyját. Most pedig őszintén mesélt a megrázó emlékekről.TV + Sztárok--Pintér Tibor 40 milliós adósságot halmozott fel a Nemzeti Lovas Színház új épületévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-pinter-tibor-40-millios-adossagot-halmozott-fel.htmlPintér Tibor szívügye a Nemzeti Lovas Színház, és hogy a nézők gyönyörű látványt kapjanak, megálmodott egy fantasztikus épületet: a beruházással azonban 30-40 millió mínusz keletkezett a színház költségvetésében.TV + SztárokOrigoJenson Button elárulta, milyen embernek ismerte Ralf Schumachert: olyan volt, mint egy dívahttp://www.life.hu/sztarok/20171020-jenson-button-szerint-ralf-schumacher-divakent-viselkedett.htmlJenson Button könyvében szinte az összes Fomra-1-es pilótát sorra veszi, így Ralf Schumacher sem maradhatott ki a sorból. Michael öccsére nem emlékszik vissza szívesen a pilóta, szerinte úgy viselkedett, akár egy díva. TV + Sztárok--Hargitai Bea durvát szólt a szexbotrány kapcsánhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-hargitai-bea-durvat-szolt-a-szexbotrany-kapcsan.htmlA Weinstein-botrány kapcsán több magyar színésznő is beszélt arról, hogy őker is zaklatták. Hargitai Bea viszont azt állíja, hogy sokan viszont könyörögtek a szereposztó díványért.TV + SztárokOrigoHujber Feri bántalmazhatta feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20171019-hujber-feri-bantalmazhatta-feleseget.htmlA Story magazin úgy tudja, hogy vádat emeltek Hujber Feri ellen könnyű testi sértés miatt. A napokban kellene megjelennie a bíróságon, de mint tudjuk, Kanadában tartózkodik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.