Nem találták meg az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérét, Barnabást

Forrás: Police.hu -
X-Faktor testvér eltűnt Bereznay Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktoros Bereznay Dániel öccsét már öt hete keresi a rendőrség, a korábban megjelent hírek ellenére - miszerint megtalálták a kisfiút -, még mindig fent van a fotója a keresett személyek között.

Szeptember 10-e óta keresik az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérét, és annak ellenére, hogy néhány napja arról szóltak a hírek, megtalálták a kisfiút, a rendőrség hivatalos oldalán még mindig fent van Barnabás fényképe - hívja fel a figyelmet a Bors. A gyermeket édesapja vitte el láthatásra, azóta mindkettőjüknek nyoma veszett.

Nem találták meg az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérét Forrás: Police.hu

A hároméves kisfiú vékony testalkatú, haja szőke, szeme pedig kékeszöld. Az édesanya sejtése szerint valószínűleg már levághatták a gyermek haját, hogy másként nézzen ki. Az anya kétségbeesetten kért segítséget Facebook-oldalán, az egész családot megviselik a történetek. Bátyja, az X-Faktor versenyzője nagyon reméli, hogy mihamarabb láthatja újra testvérét.

remélem, hamar megoldódik ez a családi probléma"

A BRFK nyomozást indított kiskorú veszélyeztetése vétség gyanúja miatt,

az eljárás feladata tisztázni: a bűncselekmény tényállási elemei megvalósultak-e.

Állítják: Brad Pitt Ella Purnell, színésznővel kavar http://www.life.hu/sztarok/20171019-brad-pitt-ella-purnellel-kavar.htmlDöbbenetes hír kering az interneten, mely szerint Brad Pitt egy 21 éves színésznővel, Ella Purnellel szűrte össze a levet. TV + Sztárok--Jennfier Lawrence-nek le kellett vetkőznie egy producer előtt: lekövéreztehttp://www.life.hu/sztarok/20171019-jennfier-lawrence-nek-le-kellett-vetkoznie-egy-producer-elot.htmlJennifer Lawrence a Harvey Weinstein-ügyön felbátorodva saját megrázó élményéről beszélt. Ugyan őt nem molesztálás érte, de a helyzete nem volt kevésbé megalázó: egy producer meztelenül szégyenítette meg mindenki előtt. TV + SztárokOrigoElhunyt Mychael Knight, divattervező: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171018-elhunyt-a-hires-divattervezo-mychael-knight.htmlVáratlanul, mindössze 39 évesen hunyt el Mychael Knight, divattervező. TV + Sztárok--Gáspár Evelin balesetet szenvedett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-gaspar-evelin-balesetet-szenvedett-video.htmlGáspár Bea saját főzőműsorában mesélte el, hogy Evelint baleset érte: nagy valószínűséggel eltörte az ujját. TV + Sztárok--Reese Witherspoont is zaklatták szexuálisanhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-szexualisan-zaklattek-harvey-weinsteint.htmlA Harvey Weinstein-botrány sok nőt késztetett arra, hogy megossza történetét, Reese Witherspoon is felemelte hangját és elmondta, őt is molesztálta egy rendező, amikor 16 éves volt. TV + Sztárok--Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy megjárták a rehabot http://www.life.hu/sztarok/20171018-sztarok-akik-megjartak-a-rehabot.htmlBizony mindenki életében akad legalább egy olyan dolog, amire nem feltétlen büszke. Éppen ezért nem is olyan meglepő, hogy a világsztárok sem verték nagydobra, amikor elvonókúrára mentek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.