Éjjel-nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője távozik a sorozatból, kiírták. Maja mesélt a távozásról.

4 éve oszlopos tagja az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatnak Maja, aki a szerepe szerint egy csípős nyelvű, szókimondó lány, aki mindig valami balhéba keveredett. A sorozat szereplői közül eleinte voltak, akik nem kedvelték őt, ám mostanra mindenkivel nagyon jó viszonyt ápol.

"A második családomat jelentette a sorozat. Itt nőttem fel, a nézők is végigkövethették ahogy felnőtt nő vált belőlem. Az elején volt egy kis gátlásom, hiszen egy már összeszokott csapatba érkeztem, amely egy éve képernyőn volt, szinte én voltam az első újonc. Eleinte nem fogadott mindenki jó szívvel, de aztán befogadtak. Később, mikor már én voltam rutinos főszereplő, igyekeztem az újaknak segíteni. Én vagyok az a főszereplő, aki a sorozat összes albérletében, lakásában lakott rövidebb-hosszabb ideig" -mesélte Maja a 24.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.