Edzőtermi videót posztolt Majka

videó Majka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges videóban részesítette a követőit Majka: megmutatta, hogyan szokott edzeni a teremben. 

Majka nemrég egy vicces videót mutatott az oldalán, amelyben azt láthatjuk, ahogy a nagyobbik fiával halálra rémítették Hajnit. Előtte nem sokkal pedig volt szerencsénk megpillantani a műsorvezetőt ápolónő szerkóban is, ami lássuk be, nem állt valami jól neki.

Most pedig egy újabb videót posztolt a követőinek, de ezúttal most egyedül szerepel a felvételen. A videó az edzőteremben készült, és jól látszik, hogy a sztár verejtékes munkával emelgeti a súlyokat. Elképesztő formában van a műsorvezető, csak úgy dagadnak rajta az izmok.

A követők persze imádták a videót, és sorra érkeztek alatta a vicces, csipkelődő kommentek is, amolyan Majkás stílusban.

Alakul a báády!!!

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Ezért alkot egy párt már 7 éve Hajni és Majka

Annak idején Peti és Hajni egy forgatáson találkoztak, és azonnal megtetszettek egymásnak. Hatalmas összhang volt közöttük, így az szinte nem is volt kérdés, hogy közel szeretnének kerülni a másikhoz: Hajni őszintén mesélt a párkapcsolatukról, és azt is elárulta, hogy minek köszönhető a boldogságuk...

De kicsoda is Marton László? Ő a Vígszínház főrendezője http://www.life.hu/sztarok/20171019-marton-laszlo-a-vigszinhaz-forendezoje.htmlSárosdi Lilla színésznő engedett a nyomásnak, és elárulta zaklatója nevét: Marton Lászlót, a Vígszínház főrendezőjét vádolja azzal, hogy annak idején molesztálta őt. De ki is Marton László? Íme, az életútja. TV + Sztárok--Kiderült ki a szexuális zaklató: Sárosdi Lilla bevallotta: Marton László, a Vígszínház főrendezője a zaklató - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-kiderult-ki-a-szexualis-zaklato-sarosdi-lilla-bevallotta-video.htmlKiderült, ki az a magyar művészberkekben elismert és ismert férfi, aki szexuálisan zaklatta kolléganőit. Sárosdi Lilla a nyomás hatására videóüzenetben bevallotta, ki az illető. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma Daviegh Chase, A kör című film sztárja: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171019-igy-fest-ma-daviegh-chase-a-kor-cimu-film-szinesznoje.htmlHa horrorfilmről van szó, akkor sokaknak ugrik be elsőre a kislány, aki A kör című filmben játszott. De vajon mi történt vele azóta? TV + Sztárok--Oszter Sándor tavaitól rettegnek Diósjenő lakói http://www.life.hu/sztarok/20171019-diosjeno-lakoi-rettegnek-oszter-sandor-tavaitol.htmlLassan teljesen elkészül Oszter Sándor tórendszere, a helyiek pedig egyre jobban félnek. TV + SztárokOrigoNem találták meg az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérét, Barnabásthttp://www.life.hu/sztarok/20171019-nem-talaltak-meg-az-x-faktoros-bereznay-daniel-testveret-barnabast.htmlAz X-Faktoros Bereznay Dániel öccsét már öt hete keresi a rendőrség, a korábban megjelent hírek ellenére - miszerint megtalálták a kisfiút -, még mindig fent van a fotója a keresett személyek között. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi ismét levetkőzött: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-bodi-sylvi-ismet-levetkozott-foto.htmlEgy szál aprócska tanga- ennyi mindössze, amit Bódi Sylvi visel...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.