Hargitai Bea szerint Csősz Bogi majd ha szül, megbánja kijelentését

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
#Bochkor Csősz Boglárka Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Boglárka nagy port kavart kijelentése a gyerekvállalással kapcsolatban a #Bochkorban is szóba került. Kiváltképp, hogy vendég volt Dombóvári István is, aki már - Kormos Anettel együtt - kifejtette véleményéta színésznőről, vagyis arról, amit mondott. Most Hargitai Bea is megszólalt, de Hajdú Péternek és Sváby Andrásnak is volt mondandója.

Dombit szemmel láthatóan ismét lázba hozta a téma, arról beszélt, hogy manapság, amikor a fiatalok ilyen befolyásolhatóak és realityszereplők a példaképeik, nagy felelősősség egy ismert embernek ilyet kijelenteni. Szerinte Bogi "rossz dolgot reklámozott". A csinos modell, Hargitai Bea is hozzászólt a témához: "Majd ha gyereke lesz, és visszaolvassa ezeket a mondatokat, belátja, hogy semmi értelme nem volt, mert buta.. Ezt azok a nők tudják, akik már szültek" - vélekedik. "Én azóta érzem magam teljes, igazi nőnek" - tette hozzá azzal a kitétellel, a szülés utáni időszaknak tényleg vannak "sötét oldalai". Hajdú Péter szerint pedig Bogi nincs tisztában a szavak jelentésével, és nem azt akarta mondani, amit végül mondott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

VV Dina exe, Lóri és Pumpedné Sebestyén Ági egy pár http://www.life.hu/sztarok/20171015-vv-dina-exe-lori-es-pumpedne-sebestyen-agi-egy-par.htmlSebestyén Ági egy héttel ezelőtt az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy a ValóVilág egykori szereplőjével Lórival jár együtt. TV + SztárokOrigoEltüntette a Dina feliratú tetoválást az ujjáról VV Lórihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-eltuntette-a-dina-feliratu-tetovalast-az-ujjarol-vv-lori-uj-szerelme-kedveert.htmlAmikor még egy pár voltak, magukra tetováltatták a másik nevét. Azóta viszont szakítottak. VV Lóri már el is tüntette tetkóját, de Dina is ezt tervezi. TV + Sztárok--Pár óra alatt több mint 30 ezer Insta-követője lett Schobert Laránakhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-par-ora-alatt-tobb-mint-30-ezer-instagram-kovetoje-lett-schobert-laranak.htmlKorábban féltették lányukat a közösségi médiától, de most ők maguk írták meg rajongóiknak, hogy már elérhető Lara Instagramja. Schobert Norbi és Rubint Réka lányának oldala hasít. TV + SztárokOrigoTúlphotoshopolta fotóját Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-tulphotoshopolta-fotojat-tolvai-reni-enekesno.htmlNem csupán a sztárok, de általában minden nő javít egy kicsit a szelfijén, mielőtt feltölti a közösségi oldalakra. Így tett Tolvai Reni is, ám a retus egy kicsit megszaladt... TV + Sztárok--Köllő Babett reagált a Feleségek luxuskivitelben paródiárahttp://www.life.hu/sztarok/20171014-kollo-babett-reagalt-a-felesegek-luxuskivitelben-parodiara-kamerak-elott.htmlSzuper paródia készült Dancsó Péter tolmácsolásában a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről. Köllő Babett megnézte a felvételt, és elmondta, hogyan vélekedik arról, hogy kifigurázzák. TV + Sztárok--ByeAlex vallomása az X-Faktorról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-byealex-vallomasa-az-x-faktorrol-es-a-lanyokrol.htmlByeAlex a lányok csapatát kapta az X-Faktor legújabb szériájában. Az internet népe folyamatosan kritizálja az énekest, állítják, tematikája idén sokkal inkább a karakterekre összpontosult, mintsem a kiváló énekhangokra. Hogy Alexnek mi erről a véleménye, a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.