Öngyilkos lett az ismert magyar énekesnő, Berta Claudia

öngyilkos Berta Claudia öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lokál információi szerint önkezével vetett véget életének Berta Claudia, az egykori C'est La Vie énekesnője.

A 42 éves Claudia halálhírét az édesanyja tudatta a Facebookon, szívszorító szavakkal búcsúzott lányától: "Tudom, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Elvitted a derűt, a fényt, a meleget. Egy sugarat hagytál csak, drága emlékedet! Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett lányom örök álomra hajtotta fejét."

Akkor azonban még nem lehetett tudni, mi vezetett a tragédiához. A Lokál úgy tudja, az énekesnő öngyilkos lett. Claudia közösségi oldalát elárasztották a kommentek, ezek között pedig akadt néhány olyan, ami arra utal, hogy komoly lelki vívódásai voltak a utóbbi időben. "Csak te tudod, hogy miért! Nyugodj békében!" – írta egy külföldi barát. "Láttam, hogy álmodban mosolyogsz, de főleg sírsz, minden nap! Tehetetlenül és döbbenten állok a történtek előtt!" – írta egy másik ismerős, akivel az énekesnő szoros kapcsolatban állt.

Az énekesnő sosem tudta túltenni magát barátnője, Sebők Anikó 12 évvel ezelőtti halálán. Anikó szintén a C'est La Vie tagja volt. Együtt utaztak egy autóban, amikor oldalról beléjük hajtottak. Úgy tűnt, hogy a két lány sértetlenül megúszta a balesetet, mindketten saját felelősségükre távoztak a korházból. Anikónak azonban belső vérzése volt, és napokkal később tüdőembóliában elhunyt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.