Ezért nem tudunk semmi konkrétat Schumacher állapotáról

betegség Michael Schumacher Willi Weber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A baleset óta teljes hírzárlat van Michael Schumacher körül. De az egykori menedzsere szerint mindenkinek joga van tudni az igazságot. 

2013. december 29-én rázta meg a világot a hír, miszerint Michael Schumacher síbalesetet szenvedett a francia Alpokban. A hétszeres Formula–1-es világbajnok azóta az életéért küzd, de mivel teljes hírzárlat van az állapota kapcsán, így az igazságot senki sem tudja.

A sztár egykori menedzsere, Willi Weber azonban úgy véli, hogy az embereknek joguk lenne tudni az igazságot, ugyanis rengetegen szeretik Schumachert, és sok ember hisz még a mai napig a gyógyulásában.

Michael Schumacher és Willi Weber 2009-ben Forrás: ddp images/AFP/Sascha Schuermann

Mint kiderült, Weber több, mint 20 évig dolgozott együtt Michaellel, ezért a családjával is jó kapcsolatot ápolt. Ám a baleset óta a rokonok nem állnak vele szóba, és azt sem engedték, hogy akár egyetlen alkalommal is meglátogassa Schumachert - írta meg a DailyStar.

Bizonyos vélemények szerint a túlzott titkolózás és a hírzárlat oka az, hogy valójában semmi esély sincs már a gyógyulásra, de a sztár hozzátartozói ezt nem akarják elismerni.

Michael Schumacher fia, először beszélt az apjáról a baleset óta

Mick Schumacher is ígéretes sportkarrier elé néz, a 18 éves fiúnak nagyratörő tervei vannak. Szeretné túlszárnyalni az apját, akiről először beszélt a nyilvánosság előtt a tragikus síbaleset óta. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.