Csősz Bogi elárulta, miért ment hozzá török férjéhez

házasság Csősz Boglárka Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos kérdések, meglepő válaszok - A Life.hu riportere többek között arról faggatta Csősz Bogit, a Feleségek luxuskivitelben reality szereplőjét, hogy mi volt az, ami megfogta őt abban a török üzletemberben, akihez férjhez is ment. Őszintén válaszolt: nem fizikálisan döntött.

Baukó Éva beszólt Pumped Gabo exének, Sebestyén Áginakhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-bauko-eva-beszolt-pumped-gabo-exenek-sebetyen-aginak.htmlPár napja írtunk róla először, hogy Pumped Gabo exe, Ági újra szerelmes, új pasija pedig nem más, mint VV Lóri. Úgy tűnik, Baukó Évának ez nem annyira tetszik. TV + SztárokOrigoNevet követelnek a magyar színésznőtől, Sárosdi Lillától, aki molesztálásról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20171017-sarosdi-lillatol-kovetelik-mondja-el-ki-molesztalta.htmlSárosdi Lilla magyar színésznő Harvey Weinstein amerikai producer molesztálási ügyéből erőt merítve állt elő saját történetével: elmondta, hogyan zsarolta őt szexuálisan egy nagy magyar rendező. Most nevet követelnek tőle, mert sokakra illik a leírása. TV + Sztárok--Szakított a Vámpírnaplók két sztárja: Paul Wesley és Phoebe Tonkinhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-szakitott-a-vampirnaplok-ket-sztarja-paul-wesley-es-phoebe-tonkin.htmlA Vámpírnaplók szexi színésze, Paul Wesley újra szingli. A sztár négy és fél éven át volt együtt kolléganőjével, Phoebe Tonkinnal, de már nincsenek együtt. TV + Sztárok--Egy Oscar-díjas színész is belekeveredett Harvey Weinstein molesztálási botrányábahttp://www.life.hu/sztarok/20171017-egy-oscar-dijas-szinesz-is-belekeveredett-harvey-weinstein-botranyaba.htmlHarvey Weinstein ellen egyre több nő vall, de nem ő az egyetlen, akit molesztálással vádolnak. Most egy Oscar-díjas színész keveredett a botrányba, Állítólag ő is erőszakoskodott valakivel. TV + Sztárok--Visszaélnek Klapka György nevével: így nyitottak zálogházathttp://www.life.hu/sztarok/20171017-visszaelnek-klapka-gyorgy-nevevel.htmlKlapka György neve egybeolvadt a zálogházzal, ezt az előnyt szeretnék kihasznélni ismeretlenek. Állítólag Klapka nevével fémjelzett üzletet nyitottak, szórólapjukon pedig ott is volt az Aranyember fényképe. TV + Sztárok--Komár László hagyatéki ügye öt év után rendeződhethttp://www.life.hu/sztarok/20171017-ot-ev-utan-rendezodhet-komar-laszlo-hagyateki-ugye.htmlKomár László pontosan öt évvel ezelőtt távozott az élők sorából, de örökségének szétosztását még nem sikerült befejezni. Most végre pont kerülhet az ügy végére. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.