X-Faktor 2017: Férfi létére műszempillákat épít Puskás Peti mentoráltja, Berta Dániel

Puskás Peti X-Faktor 2017 műszempilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti mentoráltja, Berta Dániel igazi művésznek tartja önmagát. Különleges munkája is volt, mielőtt jelentkezett a tehetségkutatóba: fiú létére műszempillákat épített. Mint mondta, ez is olyan, mint a barkácsolás. A Life.hu-nak arról is mesélt, hogy mire számíthatnak tőle a nézők.

X-Faktor 2017: Tóth Betti naponta több órát höröghttp://www.life.hu/sztarok/20171012-x-faktor-2017-o-toth-betti-naponta-tobb-orat-horog.htmlByeAlex mentoráltja, Tóth Betti kilóg az idei X-Faktor versenyzői közül: hörgésével vonja magára a figyelmet. A Life.hu-nak elmondta, szerinte mennyire tetszik majd az átlag nézőknek, illetve arról is mesélt, hogy mennyire gyakran kell a torkát köszörülnie a különleges képessége miatt.TV + Sztárok--X-Faktor 2017: Mézes Norbertnél elmaradt a mutáláshttp://www.life.hu/sztarok/20171012-x-faktor-2017-mezes-norbertnel-elmaradt-a-mutalas.htmlMézes Norbert Radics Gigi csapatát erősíti az idei X-Faktorban. Norbi többek közt arról mesélt, miért ennyire nőies a hangja, de azt is megtudhatjuk tőle, hogy szerinte mitől lesz több az előadása egy szokásos karaokenál.TV + SztárokOrigoSzakított Robert Pattinson és FKA Twigshttp://www.life.hu/sztarok/20171012-robert-pattinson-es-fka-twigs-szakitottak.htmlRobert Pattinson és FKA Twigs 2014 óta alkotnak egy párt, de úgy tűnik, hogy elfáradt a kapcsolatuk. Hiába jegyezték el egymást, eldöntötték, hogy külön utakon folytatják. TV + Sztárok--Megvolt a békítő tárgyalás: ennyi tartásdíjat fizet Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-sarka-kata-es-hajdu-peter-megjelentek-a-bekito-targyalason.htmlAnnyi elmaradt békítő tárgyalás után nemrég sikerült mindkettőjüknek megjelenni, és több dologról is megegyeztek, például a tartásdíj összegéről. TV + SztárokOrigoBörtönbe kerülhet Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20171012-bortonbe-kerulhet-hujber-feri.htmlA Blikk információi szerint a 43 éves színész börtönbe kerülhet, ugyanis nem fizette ki azt a pénzbírságot, amit kábítószer birtoklása miatt szabtak ki rá. TV + SztárokOrigoX-Faktor 2017: Radics Gigi nagyon szomorú mentoráltja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20171012-radics-gigi-nagyon-szomoru-mentoraltja-miatt.htmlRadics Gigi egyik mentoráltja néhány nappal az az X-Faktor élő adásának kezdete előtt kilépett, ezzel Giginek kiesett egy embere. Az énekesnő őszintán mesélt a Life.hu-nak arról, mit gondol az esetről. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.