Mint két tojás! Tiszta édesanyja Survivor Szandi: fotó

2017.10.12. 18:16

Elképesztő a hasonlóság a Survivor versenyzője, Szandi és édesanyja között. A nézők tegnap szemtanúi lehettek, ahogy a szigetre érkezett a harcos amazon édesanyja, aki könnyek között borult lánya nyakába. 

Anya és lánya hosszasan ölelték egymást, nem találták a szavakat örömükben. A kötelék azonban nemcsak a versenyhelyzet és a hosszas távollét miatt ilyen szoros anya és lánya között, Szandi és édesanyja a hétköznapokban is elválaszthatatlanok. A fitneszedző és édesanyja le sem tagadhatják a rokonságot, hiszen a megszólalásig hasonlítanak, így nem csoda, ha rendszeresen összekeverik őket. Akárcsak Szandra, anyukája is igazán fitt, így gyakran előfordul, hogy testvéreknek nézik őket.

Nagyon hasonlít édesanyjára Survivor SzandiForrás: RTL Klub

Szandi hatalmas erőt merített abból, mikor édesanyja meglátogathatta őt a szigeten. „Amikor megöleltem és egymás szemébe néztünk akkor azt mondtam, hogy alakulhat bárhogy a játék, életem legnagyobb kincsét tartom a kezemben. Nagyon-nagyon boldog vagyok és hálás" – mondta akkor Szandi, akinek továbbjutásáért ma 18:55-től szoríthatnak a nézők az RTL Klubon.

Survivor SzandiSurvivorhasonlóságRTL Klub