Mint két tojás! Tiszta édesanyja Survivor Szandi: fotó

Forrás: RTL Klub -
Survivor Szandi hasonlóság Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő a hasonlóság a Survivor versenyzője, Szandi és édesanyja között. A nézők tegnap szemtanúi lehettek, ahogy a szigetre érkezett a harcos amazon édesanyja, aki könnyek között borult lánya nyakába. 

Anya és lánya hosszasan ölelték egymást, nem találták a szavakat örömükben. A kötelék azonban nemcsak a versenyhelyzet és a hosszas távollét miatt ilyen szoros anya és lánya között, Szandi és édesanyja a hétköznapokban is elválaszthatatlanok. A fitneszedző és édesanyja le sem tagadhatják a rokonságot, hiszen a megszólalásig hasonlítanak, így nem csoda, ha rendszeresen összekeverik őket. Akárcsak Szandra, anyukája is igazán fitt, így gyakran előfordul, hogy testvéreknek nézik őket.

Nagyon hasonlít édesanyjára Survivor Szandi Forrás: RTL Klub

Szandi hatalmas erőt merített abból, mikor édesanyja meglátogathatta őt a szigeten. „Amikor megöleltem és egymás szemébe néztünk akkor azt mondtam, hogy alakulhat bárhogy a játék, életem legnagyobb kincsét tartom a kezemben. Nagyon-nagyon boldog vagyok és hálás" – mondta akkor Szandi, akinek továbbjutásáért ma 18:55-től szoríthatnak a nézők az RTL Klubon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.