Tahi Tóth László visszatért a színpadra, de azt a szerepet nem vállalja, amiben rosszul lett

Fotó: Mudra László - Origo -
színpad visszatérés Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tahi Tóth László komoly agyműtétje után egy hete tért vissza a színpadra, tapsviharral fogadták a nézők. A színművész szerencsére teljesen felépült, de azt a darabot mégsem vállalja, amiben rosszul lett: tart tőle. 

Kilenc hónappal az agyműtétje után Tahi Tóth László már színpadra állt, a közönség óriási tapsviharral fogadta visszatérését. Az elmúlt hónapokban nagyon sokan aggódtak a színészért, aki egy darab előadása közben lett rosszul, de nem hagyta abba a játékot: annyira tisztelte közönségét, hogy rossz közérzete ellenére csak az előadás értesítették a mentőket.

Tahi Tóth László visszatérését tapsviharral ünnepelték Fotó: Mudra László - Origo

Pedig komoly baja volt a művésznek: egy ér nyomta az agyát. Megoperálták, lábadozása után pedig Budapesten már láthatják is a nézők a színpadon! Tahi Tóth László a visszatérésről mesélt a Mokkában.

beléptem a színpadra, és a nézőtéren kitört a taps.

Megmondom őszintén, ha nem okvetlenül kötelező, akkor nem. Azért tartok tőle"

Bea asszony nem magára költötte nyereményét: a 10 millió az ügyvédeknek menthttp://www.life.hu/sztarok/20171011-bea-asszony-nyeremenyet-az-ugyvedekre-koltottek.htmlNem élvezhettei ki Bea asszony, hogy megnyerte a Konyhafőnök VIP-t, mert a NAV-botrány az összes figyelmet és az összes pénzt elvitte: a nyereményét sem arra költötte, amire szerette volna. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné nyilvános eseményen járt: így néz ki terhesen: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171011-igy-nez-ki-terhesen-katalin-hercegne.htmlKatalin hercegné nem mutatkozott azóta nyilvánosan, hogy bejelentették a terhességet, de nemrég végre kimerészkedett, és szűk ruhában mutatta meg, mennyire is gömbölyödik a pocakja. TV + SztárokOrigoMegtörte a csendet Kovács Patrícia: válásáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171011-megtorte-a-csendet-kovacs-patricia-valasarol-meselt.htmlHét év házasság és egy közös gyerek után döntött úgy Kovács Patrícia és férje, hogy külön utakon folytatják. Döntésüket közösségi oldalaikon tudatták, ám többet nem szerettek volna elárulni a körülményekről. Most azonban kivételt tett a színésznő.TV + SztárokOrigoGyászol Katalin hercegné: elhunyt a tanítója, Anthony Gordon Lennoxhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-gyaszol-katalin-hercegne-elhunyt-a-tanitoja-anthony-gordon-lennox.htmlKatalin hercegné annak idején, zöldfülűként nagyon sok ember segítségére szorult, hogy helyesen viselkedjen, és helyesen beszéljen. Utóbbiban segített neki Anthony Gordon Lennox, aki mindössze 48 évesen elhunyt. TV + Sztárok--Hat év várakozás után teherbe esett Kapócs Zsóka: így mesélt a történésekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-hat-ev-varakozas-utan-teherbe-esett-kapocs-zsoka.htmlHosszú évek kemény küzdelme után vált valóra Kapócs Zsóka álma: édesanya lesz. TV + SztárokOrigoAradszky Lászlót álmában érte a halálhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-aradszky-laszlo-almaban-hunyt-el.htmlAradszky László már nincs köztünk, 83 évesen távozott az élők sorából az énekes. A szomorú hírt a családja közölte, most pedig arról beszéltek, hogyan töltötte utolsó óráit a zenész, és hogyan érte őt a halál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.