Julia Roberts 10 perc alatt az összes szerepét eljátszotta: videó!

Forrás: Youtube/The Late Late Show with James Corden -
színésznő Julia Roberts szerep videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Roberts pályafutása során változatos karatereket alakított, melyeket egy esti show-ban egytől egyig felelevenített: 10 perc alatt az összeset eljátszotta.

Julia Roberts az egyik legikonikusabb színésznő, rengeteg szerepben játszott, sokféle karraktert személyesített meg, és mindegyiket kiválóan. Alakításait Golden Globe-díjjal és Oscar-díjjal is jutalmazták, nem véletlenül: most újra bebizonyította, hogy ő az egyik legjobb színésznő. James Corden műsorában ugyanis 10 perc alatt az összes szerepét felelevenítette.

Julia Roberts most is nagyot alakított Forrás: Youtube/The Late Late Show with James Corden

A műsorvezetővel közösen játszották újra Julia Roberts ikonikus alakításait, a Micsoda nő!-től kezdve, Erin Brockovich-on át egészen az Álljon meg a nászmenet!-ig. A közönség persze őrjöngve tapsolt, hiszen nem mindennapi alakításoknak lehettek szemtanúi!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.