Gyászol Katalin hercegné: elhunyt a tanítója, Anthony Gordon Lennox

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
halál Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné annak idején, zöldfülűként nagyon sok ember segítségére szorult, hogy helyesen viselkedjen, és helyesen beszéljen. Utóbbiban segített neki Anthony Gordon Lennox, aki mindössze 48 évesen elhunyt.

A királyi családba bekerülni nem kevés stresszel és tanulással jár, persze szakemberek garmadája állt annak idején Katalin rendelkezésére, hogy mindent átadjanak neki, amit tudnia kell. Nemcsak a szabályrendszerről a viselkedésről és öltözködésről kellett tanulnia, hanem a beszédről is. Utóbbiban Anthony Gordon Lennox volt a segítségére, aki a már a királyi esküvőre is felkészítette a hercegnét.

Katalin hercegné gyászolja a tanárát Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

1900 ember előtt kellett akkor beszélnie, de megtanította neki a helyes légzést is, ezek pedig a mai napig a hasznára válnak. A híres tanító, aki megannyi sztárnak, politikusnak és üzletembernek is segített már, 48 évesen távozott az élők sorából. A nem mindennapi beszédtanár egy rövid, de súlyos betegség után halt meg, és nagyon sokan gyászolják. Köztük persze Katalin hercegné és férje, Vilmos herceg is - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.