Smaltig Dalma megszólta Rubint Réka ruháját: videó

Forrás: Facebook / Rubint Réka -
Rubint Réka Smaltig Dalma Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka csak később tudod megérkezni a feleségekhez, akikkel egy golfpályán találkoztak. Smaltig Dalma pedig azonnal meg is jegyezte, hogy a sztáranyuka megjelenése nem volt alkalomhoz illő. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Isztambulban látta vendégül a luxusfeleségeket Csősz Bogi. A szexi szépség megmutatta a többieknek a kinti életét, amitől mindannyian dobtak egy hátast.

Rubint Réka csak később tudott hozzájuk csatlakozni, de szerencsére a közös golfozásra már ő is odaért. Smaltig Dalma persze azonnal meg is jegyezte, hogy Réka öltözéke nem volt megfelelő az alkalomhoz, hiszen az aerobic ruha nem való ehhez a sporthoz.

"A Rékán mi ez az aerobic ruha? Hát golfozni jöttünk, nem a táborban vagyunk!"

De sokáig nem volt idő Réka öltözékén rugózni, mert közben a golfkocsikkal elindultak a pálya felé. Útközben pedig muszáj volt belekötni Babettbe is, amin Vivi és Dalma nagyon jót nevettek, de Babettnek és Boginak már kevésbé tetszett a dolog.

Távozik a Feleségek luxuskivitelben műsorából Rubint Réka

Kedden még Réka úgy nyilatkozott a Facebook oldalán, hogy megszerette a sorozatban szereplő lányokat és a stábstagokat is. Számára a család és a munkája jelent mindent, ő így boldog. Ehhez képest hatalmas meglepetés, hogy Réka otthagyja a műsort. Olvass tovább itt...

Eljegyezték Vámos Erikát: most tudatta a Facebook-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-eljegyeztek-vamos-erikat-a-facebook-oldalan-is-tudatta.htmlVámos Erika kapcsolatának kezdete fiatalabb szerelmével viharosra sikerült, de úgy tűnik mostanra lenyugodtak a hullámok: eljegyezték egymást. TV + SztárokOrigoStohl András legkisebb lányát, Franciskát is elvitte a Sztárban sztár stúdiójábahttp://www.life.hu/sztarok/20171010-stohl-andras-legkisebb-lanyat-is-elvitte-a-sztarban-sztar-studiojaba.htmlStohl András szerette volna megmutatni élete egy nagyon fontos szereplőjének a Sztárban sztárt, így magával is vitte az esti élő show-ra, pedig eddig féltve óvta a nyilvánosságtól. TV + SztárokOrigoTe hallottál már Natalie Zettelről?Ő az újabb Kardashian rokon: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-dobbenetesen-szep-lany-az-eddig-titkolt-natalie-zettel.htmlMár eleve hihetetlen volt, hogy a Kardashian-Jenner család minden női tagja észbontóan szexi, erre itt egy újabb rokon, aki döbbenetesen szép. Mi folyik ezeknek a nőknek az ereiben? TV + SztárokOrigoKatalin hercegné titokban találkozgat Diana nővérével, Lady Sarah-valhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-katalin-hercegne-titokban-talalkozgat-diana-novereve.htmlKatalin hercegné már nem ismerhette Dianát, ezért a hozzá egyik legközelebb álló személlyel tart fent titkos kapcsolatot, méghozzá a nővérével! Gyakran találkoznak Lady Sarah-val. TV + Sztárok--Istenes Bence medúzát fogott a Survivor forgatásán: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-istenes-bence-megfogott-egy-meduzat.htmlDöbbenetes dolgot tett Istenes Bence. Szerencse, hogy nem lett semmi baja. TV + Sztárok--Stohl András szeretné, ha a Sztárban sztáros zsűritársai nem a személyes kedvencükre szavaznánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-stohl-andras-biralta-zsuritarsai-pontozasat-a-sztarban-sztarban.htmlStohl András mindig azon van, hogy szakmai szemmel nézze a Sztárban sztár produkcióit, és úgy érzi, ezt nem mindenki csinálja ugyanígy. A színész bírálta zsűritársai pontozását. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.