Hosszú Katinkáék megviccelték az egyik társukat: videó

Fotó: Mudra László - Origo -
Hosszú Katinka vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és az úszótársai nagyon kegyetlen módon viccelték meg az egyik társukat. 

Katinka is tudna arról mesélni, hogy élsportolónak lenni olykor mennyire fárasztó, hiszen mindennap keményen kell dolgozni, és nincs pardon, szabadnap vagy bármilyen kibúvó. Éppen ezért olykor előfordul minden sportolóval, hogy elszundít néhány percre, amikor éppen nincs tennivalója.

Ez történt Katinka egyik sporttársával is, aki az úszóedzések közti 10 perces szünetben aludt el. A többiek azonban odaléptek, és egyszerre kiabáltak bele az alvó ember fülébe:

Az ugratás természetesen óriási nevetéssel végződött, és az erről posztolt videó is zajos sikert aratott a közösségi oldalon.

Hosszú Katinka nem tud kávét főzni: Fotó!

Nem lehet mindenki mindenben egyformán jó. Nemrég például kiderült, hogy Hosszú Katinkának, aki "rongyrázva" dönti az újabbnál újabb világcsúcsokat, a kávéfőző használata például nehézséget okoz: vicces fotó!

Eljegyezték Vámos Erikát: most tudatta a Facebook-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-eljegyeztek-vamos-erikat-a-facebook-oldalan-is-tudatta.htmlVámos Erika kapcsolatának kezdete fiatalabb szerelmével viharosra sikerült, de úgy tűnik mostanra lenyugodtak a hullámok: eljegyezték egymást. TV + SztárokOrigoStohl András legkisebb lányát, Franciskát is elvitte a Sztárban sztár stúdiójábahttp://www.life.hu/sztarok/20171010-stohl-andras-legkisebb-lanyat-is-elvitte-a-sztarban-sztar-studiojaba.htmlStohl András szerette volna megmutatni élete egy nagyon fontos szereplőjének a Sztárban sztárt, így magával is vitte az esti élő show-ra, pedig eddig féltve óvta a nyilvánosságtól. TV + SztárokOrigoTe hallottál már Natalie Zettelről?Ő az újabb Kardashian rokon: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-dobbenetesen-szep-lany-az-eddig-titkolt-natalie-zettel.htmlMár eleve hihetetlen volt, hogy a Kardashian-Jenner család minden női tagja észbontóan szexi, erre itt egy újabb rokon, aki döbbenetesen szép. Mi folyik ezeknek a nőknek az ereiben? TV + SztárokOrigoKatalin hercegné titokban találkozgat Diana nővérével, Lady Sarah-valhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-katalin-hercegne-titokban-talalkozgat-diana-novereve.htmlKatalin hercegné már nem ismerhette Dianát, ezért a hozzá egyik legközelebb álló személlyel tart fent titkos kapcsolatot, méghozzá a nővérével! Gyakran találkoznak Lady Sarah-val. TV + Sztárok--Istenes Bence medúzát fogott a Survivor forgatásán: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-istenes-bence-megfogott-egy-meduzat.htmlDöbbenetes dolgot tett Istenes Bence. Szerencse, hogy nem lett semmi baja. TV + Sztárok--Kiss Ramóna megkérdezte rajongóit, mi a véleményük az X-Faktorról: válaszoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-kiss-ramona-megkerdezte-rajongoit-mi-a-velemenyuk-az-x-faktorrol.htmlKiss Ramóna megkérdezte a rajongóit, hogy tetszik nekik az X-Faktor, és bizony ők őszintén válaszoltak, csak nem biztos, hogy Rami erre számított. A nézők ugyanis nem dicsérték a műsort. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.