Így ismerte meg az ország Szabó Zsófit a Jóban Rosszban sorozatban

Jóban Rosszban Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jó ideje már mindenki tudja, hogy ki is az a Szabó Zsófi. Színésznőként, műsorvezetőként a nézők gyakran találkoznak vele, de vetélkedők és talk show-k vendégeként is láthatjuk. De vajon arra mindenki emlékszik, hogy miként ismerte meg az ország? 

Szabó Zsófi körülbelül nyolc évvel ezelőtt, a TV2 Jóban Rosszban sorozatával költözött be a nappalinkba, és Betty Tanakisként állandó szereplője volt a magyar szappanoperának, egészen addig, amíg át nem igazolt az RTL Klubhoz.

Szabó Zsófi, Jóban Rosszban - 2009 Forrás: TV2

A fiatal színésznő, aki lassan édesanya lesz, rengeteget változott az idők során. A legmegdöbbentőbb módon azonban az alakja alakult át, akkor formásan telt idomaiért voltak oda rajongói, most pedig nádszálvékony alakját irigylik.

Duncan James élő adásban csinálta össze magáthttp://www.life.hu/sztarok/20171007-duncan-james-elo-adasban-csinalta-ossze-magat-az-izgalomtol.htmlAnnyira izgult Duncan James, amikor a lottósorsolást kellett élőben vezetnie, hogy konkrétan a nadrágjába csinált. Ezt a hiánypótló információt a könyvéből tudhatjuk meg. TV + Sztárok--Nánási Pál lesifotóján Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20171007-nanasi-pal-lesifotojan-ordog-nora-alszik.htmlKonkrétan a mondat közepén aludt el Ördög Nóra. Férje pedig kihasználta az alkalmat. TV + Sztárok--Feleségek luxuskivitelben: Isztambulban látta vendégül a többieket Csősz Bogi http://www.life.hu/sztarok/20171007-felesegek-luxuskivitelben-isztambulban-latta-vendegul-a-tobbieket-csosz-bogi.htmlIsztambulba utaztak a feleségek és a stáb a Feleségek luxuskivitelben 3. epizódjának forgatására. Az nyilván eddig sem volt titok, hogy gazdagság terén a többiek sehol nincsenek Csősz Bogiékhoz képest, de mégis leesett az álluk. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVerebes István kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-verebes-istvan-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol-a-facebookon.htmlVerebes István a közösségi oldalára posztolt arról, hogy mit gondol Havas Henrikről. Erőszakosnak tartja a műsoraiban, ráadásul slamposnak és magamutogatónak nevezte. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSteiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigoBalesete miatt nem tudott edzeni Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/sztarok/20171006-balesete-miatt-nem-tudott-edzeni-zalatnay-sarolta.htmlMinden eddiginél több fellépése volt a nyáron Zalatnay Cininek, aki mostanra felépült a balesetéből is. Bordatörtést szenvedett, így az sportról is le kellett mondania egy időre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.