Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dzsudzsák Balázs jó ideje a dúsgazdag szingli pasik táborát erősíti, ám úgy tűnik, ennek a korszaknak most vége: egy gyönyörű szőke orosz modellel mutatkozott.

Hírbe hozták már az ország egyik legeredményesebb focistáját számtalan gyönyörű nővel, a többi között Palvin Barbival is, akivel többször látták őket romantikusan vacsorázni, ám Balázs eddig még egyiknél sem erősítette meg a kapcsolat tényét. Most azonban ő maga tett közzé közösségi oldalán egy szelfit, amit egy gyönyörű orosz modellel, Victoria Lopyrevaval készített. A lány közösségi oldalán az is kiderül, hogy Dzsudzsák meghívására érkezett hazánkba. Vajon szerelem van a láthatáron és végre elcsavarják a válogatott csapatkapitányának fejét?

Az orosz szépségről hoztuk még néhány fotót. Nem csodálkozunk azon, hogy a sztár szeme megakadt rajta.

Dress to impress with @alinagerman and ✨@alinagermandesign ✨photo by @temerina #fashion #style #outfit #dress

Ambassador Of FIFA WC 2018 ⚽️ (@lopyrevavika) által megosztott bejegyzés,

Sztriptíztáncosból lett világelső rapper Cardi B (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171002-cardi-b-sztriptiztancosbol-lett-vilagelso-rapper.htmlCardi B sok mindent megtett azért, hogy eltartsa magát. Sztriptíztáncosként dolgozott, de műpéniszt is reklámozott, hogy végül azt csinálhassa, amihez a legjobban ért: világhírű rapper lett. TV + SztárokOrigoTóth Vera így nézett ki 12 évvel ezelőtt: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171002-toth-vera-igy-nezett-ki-12-evvel-ezelott.htmlTóth Vera tényleg teljesen átalakult, főleg, ha nemcsak az utóbbi hónapokat nézzük. Több mint 10 évvel ezelőtt ő kísérte el testvérét a Megasztár válogatójára, az az igazán elképesztő, hogy azóta mennyit változott! TV + SztárokOrigoSztárok, akik a halál torkából menekültek meg: Drew Barrymore-tól Ryan Reynolds-ighttp://www.life.hu/sztarok/20171002-sztarok-akik-a-halal-torkabol-menekultek-meg.htmlA halál szele sok sztárt érintett már meg, a legtöbben csak a szerencsének köszönhetik, hogy végül életben maradtak. Drew Barrymore, Ryan Reynolds vagy éppen Johnny Rotten is ismeri már a halálfélelem érzését, és biztosan soha nem fogják elfelejteni. Egyikük majdnem megégett, másikuknak az ejtőernyője nem nyílt ki, de szerencsére minaggyian megúszták! TV + Sztárok--Ács Beatrix megszelídít akár egy traktort is: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171002-acs-beatrix-egy-traktoron-pozol.htmlElképesztő fotót osztott meg a közösségi oldalán Ács Beatrix: egy piros traktoron pózol. TV + SztárokOrigoCserpes Laura nagyon szomorú, hogy neki kellett távoznia a Sztárban sztárból: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-cserpes-laura-nagyon-szomoru-hogy-neki-kellett-tavoznia-a-sztarban-sztarbol.htmlSzomorú Cserpes Laura, amiért neki kellett távoznia a Sztárban sztárból: elárulta, hogy szerinte miért ő esett ki a versenyből. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Cserpes Laura esett ki negyedik műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171001-cserpes-laura-esett-ki-a-sztarban-sztarbol.htmlVasárnap este is remek produkciókat láthattunk a Sztárban sztárban, de valakinek most is mennie kellett.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.