Ittas vezetésért ítélték el az Irigy Hónaljmirigy egyik tagját, Kabai Lászlót

Irigy Hónaljmirigy ittas vezetés Kabai László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ittas vezetés vétsége miatt ítélte el a bíróság Kabali Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagját. Akár börtönbe is mehet...

Alig két hónapja történt, hogy egyik éjjel ittasan állították meg a rendőrök Kabai Lacit, akinek akkor azonnal elvették a jogosítványát. Az ügyében máris megszületett a jogerős döntés:

ha nem fizeti ki a rá szabott bírságot, börtönbe kerül.

Az Irigy Hónaljmirigy együttes tagját, Kabai Lacit ittas vezetésért ítélte el a bíróság Forrás: MTI/Soós Lajos

"Tájékoztatjuk, hogy K. László ellen a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon indult büntetőügy 2017. szeptember 13-án jogerősen befejeződött. A bíróság a vádlottat ittas járművezetés vétsége miatt háromszáz napi tétel pénzbüntetésre és egy év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. A bíróság az egy napi tétel összegét ezer forintban határozta meg. A háromszázezer forint összegű pénzbüntetés meg nem fizetése esetén szabadságvesztésre kell átváltoztatni. A bíróság a járművezetéstől eltiltás tartamába beszámítja a 2017. augusztus 6-a óta eltelt időt" - tudatta Fővárosi Törvényszék, írta meg a Bors.

Ezúttal nem akart nyilatkozni, ám az eset után ezeket mondta:

"Két korsó sör a bűnöm, ami jóval a vezetés előtt csúszott le. Fellépésünk volt szombaton, akkor volt az a tikkasztó forróság. A hakni előtt és után is megittam egy sört. Körülbelül hat órával később ültem autóba. Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy maradt alkohol a szervezetemben. Már csak a meleg miatt sem."

Sztárban sztár: Csézy esett ki a versenybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170924--csezy-esett-ki-a-versenybol-a-sztarban-sztarbol.htmlIsmét egy versenyzővel kevesebben folytathatják a jövő héten a Sztárban sztár versenyét. Vasárnap este Csézytől búcsúzhatunk.TV + SztárokOrigo31 éves lett Sarka Kata: így ünnepelte a szülinapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170924-31-eves-lett-sarka-kata-igy-unnepelt.htmlSarka Kata Facebook-posztban írta meg, hogyan is telt számára a nagy nap. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Christina Aguilera bőrébe bújt Janicsák Vecahttp://www.life.hu/sztarok/20170924-sztarban-sztar-christina-aguilera-borebe-bujt-janicsak-veca.htmlA szexi díva, Christina Aguilera bőrébe bújt Veca, aki ezúttal jól ki is eresztette a hangját a Sztárban Sztár színpadán. A zsűri a 37 pontra értékelte a produkciót.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Sztárban sztár színfalai mögül posztolt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20170924-a-sztarban-sztar-szinfalai-mogul-posztolt-liptai-claudia-zsuritag.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorában a zsűri épp olyan fontos szerephez jut, mint a fellépők. A négyesfogat idén is elképesztően szórakoztató, Liptai Claudia pedig egyedüli nőként üde színfoltja a társaságnak. TV + SztárokOrigoA Fal: az RTL Klubnál kapott új tévéműsort Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20170924-az-rtl-klubnal-kapott-uj-tevemusort-sebestyen-balazs-a-cime-a-fal.htmlBalázs egy ideje a rádiózásra koncentrál, de most kiderült, hogy az RTL Klubnál kapott új műsort. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJanicsák Veca szőke hajra váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20170924-janicsak-veca-szoke-hajra-valtott-a-sztarban-sztar-kedveert.htmlA fiatal énekesnő vasárnap Christina Aguilera bőrébe bújik a Sztárban Sztár színpadán. Veca elárulta, jócskán meggyűlt a baja az amerikai díva különleges mozgásának elsajátításával. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.