Pumpedék barátnője is énekelt az X-Faktorban

Pumpedék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pumpedékben is feltűnt Snezi jelentkezett a 2017-es X-Faktorba. A produkcióján pedig még a mentorok is meglepődtek.

Egyedül ByeAlex nem tudta, hogy honnan ismerik a többiek a szőke lányt, mire Gáspár Laci röviden összefoglalta. "Ő a gyúrós csávó csajának a barátnője" - mutatta be Snezit Gáspár. A hölgy Pumpedékkel és a kutyájával érkezett az X-Faktor válogatójára és amíg énekelt, a kutyusra Radics Gigi vigyázott.

"Rosszabra számítottam, nagy bajok nem voltak vele" - véleményezte a produkciót ByeAlex, amire Radics Gigi úgy reagált, hogy Snezinek a színpadon a helye. "Szerintem neked jó a hangod. Jó, hogy most jutottál el elénk"- zárta az értékelést Puskás Peti, aminek köszönhetően a szőkeség hatalmas sírásban tört ki. Pedig nem volt oka a szomorkodásra, hiszen négy igennel bejutott a táborba.

Szerinted milyen volt Snezi produkciója?

Kiss Ramóna csodálatosan énekelt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-kiss-ramona-az-x-faktorban-enekelt.htmlRendhagyó dolog történt a szombati X-Faktorban. Kiss Ramóna, az X-Faktor idei műsorvezetője egy dalt adott elő a színpadon. Erre pedig nyomós oka volt... TV + SztárokOrigo15 éves olasz lány parádés szereplése a magyar X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-15-eves-olasz-lany-a-magyar-x-faktorban.htmlA 15 éves Serena Olaszországból, Pisa városából repült Budapestre, hogy részese legyen az X-Faktornak. A válogatón pedig beénekelte magát a táborba. TV + SztárokOrigoEz a 18 éves lány Lady Gaga legmeghatóbb dalával tarolt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-18-eves-lany-tarolt-az-x-faktorban.htmlFelvidékről érkezett az X-Faktorba Pál-Balázs Kármen, aki Lady Gaga egyik legmeghatóbb dalával zsebelt be négy igent a harmadik válogatón. TV + SztárokOrigoBombaformában! Liptai Claudia lábai mesések - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-liptai-claudia-labai-mesesek-foto.htmlEgy szülinapra igyekezett barátnőjével Liptai Claudia, amiről egy fotót is megosztott a hivatalos Facebook-oldalán. És tény, hogy Claudia bombaformában van! TV + SztárokOrigoCsúnyán összetörte autóját Bangó Margithttp://www.life.hu/sztarok/20170826-osszetorte-autojat-bango-margit.htmlKözlekedési balesetet részese volt Bangó Margit. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, de a család luxusterepjárója csúnyán összetört, ebben ült az énekesnő. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huMi lett vele? Eltűnt a Titkok és szerelmek főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170826-eltunt-a-titkok-es-szerelmek-foszereploje.htmlEmlékeztek még a Titkok és szerelmek szappanoperára, amelyben a modellkarrierről álmodó, Christina drámaian beleszeret a kanárisárga álomautóval járó Victor Manuelbe? Nos, nem akármilyen pletykát találtunk a főszereplő Adela Noriega színésznőről a neten. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.