Rubint Réka a Feleségek luxuskivitelben című műsorban mesél eljegyzéséről

Rubint Réka eljegyzés Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka kezét gyönyörű helyen kérte meg annak idején Norbi, de fogalmazhatott volna pontosabban is, ugyanis szerelme hazaérkezésükig nem tudta, hogy ez egy lánykérés volt.

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban nemcsak fényűzést láthatunk, személyes, eddig soha nem hallott történetekbe is beavatnak bennünket a feleségek. Rubint Réka például eljegyzésének történetét osztotta meg a többi feleségek, amiről tulajdonképpen azt sem tudta, hogy az egy tényleges lánykérés.

Rubint Réka nem tudta, hogy Norbi megkérte a kezét Forrás: Instagram/Rubint Réka

a szálloda bárjában egy koktél kíséretében megkérdezte tőlem, hogy elkísérném-e őt egy életen át.

Smaltig Dalma elmondta, milyen az ő luxusélete

A Feleségek luxuskivitelben egyik főszereplője, Smaltig Dalma pontosan tudja, ha képernyőre kerül, kap hideget, meleget. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Katalin hercegné otthon akarja megszülni harmadik gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20170922-katalin-otthon-akarja-megszulni-harmadik-gyermeket.htmlHaramadik gyermekével várandós Katalin hercegné, de ezúttal nem kórházban szeretne életet adni babájának! TV + Sztárok--Marion Cotillard meztelenül szerepel az új filmjében: videó http://www.life.hu/sztarok/20170922-marion-cotillard-anyaszult-meztelen.htmlA 41 éves színésznő minden intim testrészét megmutatja legújabb filmjében. TV + SztárokOrigoSírva mesélt templomi esküvőjéről Gór Nagy Mária: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-sirva-meselt-templomi-eskuvojerol-a-70-eves-gor-nagy-maria.htmlGór Nagy Mária a Mokka című műsorban könnyekig hatódva mesélt arról, hogyan történt az esküvőjük...TV + SztárokOrigo29 éves lett Szabó Zsófi. Ezt kapta születésnapjára: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-29-eves-lett-szabo-zsofi.htmlMa ünnepli 29. születésnapját a csodaszép kismama, Szabó Zsófi. Gyönyörű meglepetést kapott.TV + SztárokOrigoVilmos herceg elárulta, hogy Katalin előbb fog szülnihttp://www.life.hu/sztarok/20170922-lehet-hogy-katalin-hercegne-elobb-fog-szulni.htmlSzeptember elején jelentették be, hogy Katalin ismét várandós. Mindenki azt gondolja, hogy áprilisban érkezik a következő trónörökös, de Vilmos herceg elszólta magát egy rendezvényen: lehet, hogy előbb fog érkezni? TV + Sztárok--Tatár Csilla egy szál törölközőben posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-tatar-csilla-egy-szal-torolkozoben-pozolt-foto.htmlTatár Csilla sosem volt még ennyire merész: szaunából, egy szál törölközőben pózolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.