Megtámadták a Pet Shop Boys tagját Rio de Janeiróban

Forrás: AGIF/Luciano Belford/AGIF/Luciano Belford -
Pet Shop Boys Neil Tennant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán - tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

Neil Tennantet és csapata egyik tagját, Pete Gleadallt a riói zenei fesztiválon tartott koncertjük másnapján érte a támadás. A zenekar szóvivője elmondta, hogy mindkettejüknek elvették a telefonját és a készpénzét. A rablásról a brazil O Globo számolt be csütörtökön.

Neil Tennant Rio de Janeiróban Forrás: AGIF/Luciano Belford/AGIF/Luciano Belford

Tennant és kollégája a Belmont Copacabana Palace Hotelből indult sétálni este fél kilenc körül a Leme nevű partszakasz felé, amikor négyen eléjük álltak pénzt és a telefonokat követelve. Az eset után a zenészek és stábjuk biztonsági őröket szerződtettek riói tartózkodásuk idejére. Az áldozatok szerint a támadók nem voltak erőszakosak, a telefonrablás a környék leggyakoribb bűnténye - írta e-mailben a szóvivő. A riói rendőrségnek nincs információja az esetről.

Bréking! Cooky barátnője, Debóra kisbabát várhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-cooky-apa-lesz.htmlCooky fiatal kedvese, Debóra kisbabát vár. A páros a Drágám! Add az életed című műsorban jelentette be a nagy hírt.TV + SztárokOrigoNevet kell változtatnia Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-meg-kell-valtoztatnia-a-nevet-meghan-markle-nek.htmlMeghan Markle színésznő és Harry herceg lassan másfél éve alkotnak egy párt, ám hivatalosan csak a napokban fognak megjelenni együtt. Azt pletykálják viszont, hogy kapuban az eljegyzés. TV + SztárokOrigoVágó István halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-vago-istvan-halalhire.htmlVágó István Facebook-oldalát rosszindulatú hekkerek törték fel. Halálhírét keltve emlékoldallá változtatták privát profilját. TV + Sztárok--Így néz ki ma A klinika két sztárja: Udo Brinkmann és Elke nővér: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-igy-nez-ki-ma-a-klinika-ket-sztarja-udo-brinkmann-es-elke-nover.htmlÓriási népszerűségnek örvendett nálunk is A klinika című sorozat, addig soha nem látott nézőszámot produkált. Magyarországon először 1988-ban sugározták, de máig nem lehet megunni. Szereplői persze azóta eltűntek a szemünk elől, így néz ki ma Dr. Udo Brinkmann, és Elke nővér. TV + Sztárok--Gyebnár Csekkának megnőtt az esélye arra, hogy gyereke legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-gyebnar-csekka-eselye-megnott-az-anyasagra.htmlA Barátok közt színésznője, Gyebnár Csekka rengeteg egészségügyi gonndal küzdött, a gyermekáldás pedig évek óta elkerülte őket. Most azonban van remény arrra, hogy családja legyen! TV + Sztárok--Vujity Tvrtko közösségi oldalán tudatta, ki lesz Demcsák Zsuzsa utóda: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-vujity-tvrtko-kozossegi-oldalan-tudatta-ki-lesz-demcsak-zsuzsa-utoda-foto.htmlKözösségi oldalán tudatta Vujity Tvrtko, ki lesz a partnere Demcsák helyett az ATV Start című reggeli műsorában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.