Meggyilkolta dadusát a világhírű énekes gyermekének anyja

gyilkosság Boyzone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor népszerű ír fiúbanda, a Boyzone alapítótagjának exe csúnya gyilkossági ügybe keveredett. Mark Walton hat éves kisfiának anyja a gyanú szerint megölte a gyerek bébiszitterét.

A 34 éves Sabrina Quider meggyilkolta a 21 éves francia származású Sophie Lionnet-t, majd a villájának kertjében felgyújtotta a lány testét. A szomszédok riasztották a hatóságokat, miután szörnyű bűz terjengett a környéken. Egyelőre nem tudni, hogy miért kellett a fiatal dadusnak meghalnia - írja a DailyMail.

Sophie 14 hónapja lakott együtt az asszonnyal és két gyermekével, a hat éves kisfiúval és a három éves kilánnyal. Egyes források szerint Sabrina éhbérért dolgoztatta a franci lányt, havonta 63 fontot kapott, ami 23.000 forintnak felel meg. A nőnek a hatóságok szerint tettestársa is volt, egy negyven éves férfi, aki vélhetően a mostani partnere.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.