Majka még mindig halálosan szerelmes Dundikába

Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala -
Dundika Majka szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően romantikus dolgokat mondott Majka a kedveséről, Hajniról. Úgy tűnik a híres műsorvezetőnek tényleg benőtt a feje lágya. 

Majka sokáig nagy nőfaló hírében állt. Senki mellett nem tudott hosszútávon megmaradni, hajtotta a kíváncsiság és az izgalom. De mióta megismerte Hajnit, teljesen megváltozott minden. Megtalálta élete párját, aki mellett már 7 éve boldog és kiegyensúlyozott.

Dundika és Majka szerelme nem múlik el soha Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala

Ezt támasztja alá egy friss beszélgetés D.Tóth Krisztával, amelyben szívszorítóan szép dolgokat mondott a kapcsolatáról:

"Hét év eltelt, és a kezdeti rózsaszín ködből, ami a szerelmesekre telepszik általában, nagyon kevés tűnt el. Hiába öljük meg egymást időnként, szerelmesek vagyunk, és ez működik. Hajni szült nekem két gyereket, el sem tudom képzelni nélküle, a fiaim nélkül az életemet" - mesélte a kétgyermekes édesapa.

Így vallott szerelmet Dundika Majkának a tengerparton

Hajni romantikusra vette a figurát, és egy kedves meglepetéssel ajándékozta meg Majkát. A sztárapuka természetesen odáig volt az őszinte szerelmi vallomástól, de még a követőik is meghatódtak: Fotó!

Smaltig Dalma elmondta, milyen az ő luxuséletehttp://www.life.hu/sztarok/20170921-smaltig-dalma-a-felesegek-luxuskivitelben-egyik-foszereploje-luxusarol-beszel.htmlA Feleségek luxuskivitelben egyik főszereplője, Smaltig Dalma pontosan tudja, ha képernyőre kerül, kap hideget, meleget. TV + SztárokOrigoAnger Zsolt túl sokat ivott a Tömény történelem forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-anger-zsolt-sokat-ivott-a-tomeny-tortenelem-forgatasan.htmlAnger Zsolt nagyon komolyan vette a feladatát, és annyit ivott a Tömény történelem forgatásán, hogy nem tudta befejezni a munkáját. Haza kellett mennie.TV + SztárokOrigoSchumacher családja Amerikába költözikhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-schumacher-csaladja-amerikaba-koltozik-egy-uj-gyogykezeles-miatt.htmlSzinte nincs olyan hét, hogy ne lehetne új híreket olvasni Schumacher állapotáról. A család minden információt megpróbál visszatartani, ami a sztár állapotával kapcsolatos, így nem tudni, javult-e az állapota és ha igen, mennyire. A legfrissebb információk szerint a német Forma-1-legenda és családja hamarosan a tengerentúlra költözhet, hogy ott folytassák Schumacher kezeléseit. TV + SztárokAFPDemcsák Zsuzsával szakított a szerelme: ezért volt furcsa az ATV reggeli műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-demcsak-zsuzsaval-szakitott-a-szerelme.htmlAzt már korábban is elárulta Demcsák Zsuzsa, hogy magánéleti gondok miatt volt furcsa az ATV reggeli műsorában, de most az is kiderült, hogy konkrétan mi történt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEzzel a luxusautóval furikázik Sebestyén Balázs: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-ez-sebestyen-balazs-luxusautoja.htmlLecserélte kocsiját a rádiós, és meg is mutatta azt. A 477 lóerős, 27 milliós csodajárgány Balázs rajongóinak is nagyon tetszett, akik 16 ezer kedveléssel jutalmazták az első képet az autóról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCsaládjához tartott a burgenlandi autóbalesetben elhunyt magyar nőhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-csaladjahoz-tartott-a-burgenlandi-autobalesetben-elhunyt-no.htmlSzörnyű autóbalesetben vesztette életét egy magyar anya: Burgenlandból igyekezett családjához, de egy híd betonpillérének ütközött. A nő holttestét több méterre a roncstól találták meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.