Schobert Norbi kihozza a börtönből Hujber Ferit, ha lecsukják

Hujber Ferenc Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, börtönbe kerülhet Hujber Feri, ha nem fizeti ki a füvezéséért járó pénzbírságot. Az üggyel kapcsolatban most Schobert Norbi is megszólalt. 

Amikor kipattan Hujber füvezési ügye, a színész a Facebookján írta le véleményét. Schobert Norbi több alkalommal is hozzászólt Hujber posztjaihoz és vitázott a színésszel, aki a fűhasználat hívének vallja magát. "Mi a f.sznak kábszerezel? Mindened megvan, ami szép" – írta akkor a fitneszguru, majd amikor Hujber úgy válaszolt, hogy az alkohol károsabb, mint a fű, Norbi így válaszolt neki: "A hatóság nem így látja. Vegyél vissza. Addig rosé (...) Ferikém! Nem arról szól, hogy mi a káros, meg mi az igazság. A törvény. Ennyi. Dobd be a lét, mert leültetnek és nem kéne".

Hujber Ferenc Forrás: TV2

Schobert most aggódik a színészért, és ismét elmondta a véleményét. "Ha úgy alakulna, hogy börtönbe kell mennie, megyek, kifizetem a büntetést és kihozom onnan (...)Feri alapvetően egy jó ember és egy elképesztően remek színész, nagyra becsülöm és az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem. Ferinek fizetnie kellene, hiszen a törvény az törvény, de börtönbe nem kerülhet. Azért írtam neki az üzeneteket, hogy jobb belátásra bírjam, fizessen és akkor minden rendben lesz" – nyilatkozta Schobert a Blikknek. A fitneszguru azt is hozzátette, természetesen nem ért egyet Hujberrel. "Beszélgettem erről Zacher Gáborral és egyetértek vele, hogy a fű hatóanyaga már rövid távon is problémákat okoz. Egyik Amerikában élő barátom esete is ezt bizonyítja, akinek munkatársai a kávészünetben rendszeresen betépnek. Utána használhatatlanok. A legalizálás kérdésében nem tudok egyetérteni Ferivel" – jelentette ki.

Schobert Norbi Fotó: Nánási Pál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.