Katalin hercegnő Kate Middleton Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család rajongói ilyen ereklyével nem gazdagodnak. 

A The Express című lap írt arról a különösnek tűnő szokásról, hogy a brit uralkodóház család tagjai nem adhatnak autogramot senkinek. Hogy miért? Így akarják elkerülni, hogy valaki meghamisítsa és törvénytelen célokra használja fel az aláírásukat.

Kivételek persze mindig vannak, olyan előfordult már, hogy valamelyikük a keresztnevét dedikálta.Harry herceg például egyszer egy balesetet szenvedett lány gipszét dedikálta, Katalin hercegné pedig 2014-ben Canberrában a National Portrait Galleryben írta alá a vendégkönyvet.

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

Nem akar újra összejönni Sarka Katával Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-nem-akar-mar-ujra-osszejonni-sarka-kataval-hajdu-peter.htmlBár újra szingli, nem fordul meg a fejében, hogy újra egy család legyenek Sarka Katával. TV + Sztárok--Hajdú Péter most nem ismerkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-hajdu-peter-most-nem-ismerkedik-senkivel.htmlMagánéletéről kérdezték az RTL Klub Reggelijében Hajdú Pétert. Peller Anna, nem kertelt, és a tévés Sarka Katával való válására is rékérdezett, és arra is kíváncsi volt, mi van most a nőkkel. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKállay-Saunders András Tolvai Reniről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170820-kallay-saunders-andras-tolvai-renirol-es-a-kapcsolatukrol-vallott.htmlAmióta összejöttek, időről időre felmerül, hogy szakított a Megasztár egykori szerelmespárja, Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta. Ők azonban mindig rácáfolnak a pletykákra, kösztönik szépen, jól vannak. TV + SztárokOrigoElhunyt Sir Bruce Forsyth brit tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-elhunyt-sir-bruce-forsyth-brit-teveslegenda.htmlA televíziós tüdőgyulladásban halt meg. 89 éves volt. TV + Sztárok--Hajdú Pétert nem viselte meg a szakítás Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-petert-nem-viselte-meg-a-szakitasa-eszterrel.htmlHajdú elárulta a Bestnek, hogyan érez most az Eszterrel való szakításával kapcsolatban. TV + Sztárok--Emléktárgyak és relikviák kerültek elő Elvis Presley titkárnőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170820-relikviak-kerultek-elo-elvis-presley-titkarnojetol.htmlA 40 éve elhunyt Elvis Presley életét a mai napig hihetetlen érdeklődés övezi. Az egykori rajongói a mai napig figyelemmel kísérik, ami a Királlyal kapcsolatos, legyenek azok még soha nem hallott pletykák vagy tárgyak, amelyek az énekes birtokában voltak. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.