Medveczky Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 20-án a tűzijátékot követően került kellemetlen helyzetbe a táncművész. Egy ismerőséhez indult Ilona, amikor rájött, véletlenül égve hagyta a lámpát az autójában, az akkumulátor lemerült.

"Kétségbeestem! Nem volt nagy a forgalom... Ráadásul a legrosszabb helyen, egy kereszteződésben állt meg az autóm. Nagy nehezen letoltam az útról, és csak vártam, hátha jön arra egy segítőkész ember. Ott álltam az út szélén, pizsamában (...) Szerencsémre, nem sokkal később egy kedves pár vezetett arra. Megkérdezték, hogy mi történt! Idejüket nem sajnálva segítettek feltölteni a kocsim akkumulátorát. Volt nálam bikakábel, az éjszaka közepén bebikáztam az autóm" - mesélte a Ripostnak Medveczky.

Forrás: MTI/Földi Imre

Soha nem adhatnak autogramot a brit királyi család tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20170822-soha-nem-adhatnak-autogramot-a-brit-kiralyi-csalad-tagjai-katalin-vilmos.htmlA királyi család rajongói ilyen ereklyével nem gazdagodnak. TV + Sztárok--Nem akar újra összejönni Sarka Katával Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-nem-akar-mar-ujra-osszejonni-sarka-kataval-hajdu-peter.htmlBár újra szingli, nem fordul meg a fejében, hogy újra egy család legyenek Sarka Katával. TV + Sztárok--Meseszép kikötőből élőzött Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20170822-meseszep-kikotobol-posztolt-elozott-schobert-norbert.htmlSchobert Norbi úgy véli, hogy a magyar emberek egy részére jellemző, hogy irigykedik a másikra. Ennek apropóján megmutatta, mi számít szerinte gazdagságnak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElhunyt Sir Bruce Forsyth brit tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-elhunyt-sir-bruce-forsyth-brit-teveslegenda.htmlA televíziós tüdőgyulladásban halt meg. 89 éves volt. TV + Sztárok--Szakított Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20170822-szakitott-xantus-barbara-szineszno.htmlA Szurdi Miklóssal történt válása után évekig nem élt párkapcsolatban Xantus Barbara, majd két évvel ezelőtt egymásba szerettek egy férfival. Ám úgy tűnik, most a kapcsolatnak vége, legalábbis a színésznő a Facebookon a kapcsolati státuszát bonyolultra változtatta, és meg is szólalt az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Így fest most az X-Faktor nagy felfedezettje, Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-igy-fest-most-az-x-faktor-nagy-felfedezettje-krasznai-tunde.htmlBiztosan ti is emlékeztek még Krasznai Tündére, az X-Faktor tehetséges énekesnőjére. Nos, ha régen láttátok, megmutatjuk, hogyan fest most. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.