Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági évfordulójukat ünneplik - Fotó!

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
házassági évforduló Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane jól megérdemelt nyaralásukat töltik, és ott érte őket a házassági évfordulójuk is. Nézd meg, hogy ünnepelt a pár!

Hosszú Katinka és Shane Tusup nagy dolgokat vittek véghez együtt, mi sem bizonyítje ezt jobban, mint Katinka eredményei. Bár sokan támadták a párt, és azzal foglalkoztak, hogy a közös munka és a házatársi viszony nem fog sokáig megférni egymás mellett, ők mindig rácáfoltak a hitetlenkedőkre!

Hosszú Katinka és Shane a negyedik házassági évfordulójukat ünneplik Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A hosszú munka után most épp nyaralni ment a házaspár, van mit kipihenni, hiszen Katinka a vizes vb után sem lazsált! Egyből Moszkva felé vette az irányt és még a világkupán is bezsebelt pár elismerést, csak ezután fordítottak időt a kikapcsolódásra. Férjével együtt Máltára utaztak, és ott ünneplik a negyedik házassági évfordulójukat!

Soha nem adhatnak autogramot a brit királyi család tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20170822-soha-nem-adhatnak-autogramot-a-brit-kiralyi-csalad-tagjai-katalin-vilmos.htmlA királyi család rajongói ilyen ereklyével nem gazdagodnak. TV + Sztárok--Bea asszony milliós étkészletét lefoglalhatja a NAV!http://www.life.hu/sztarok/20170822-bea-asszony-millios-etkeszletet-lefoglalhatja-a-nav.htmlGyőzike ellen indított a NAV eljárást, de a helyzet az egész családot érinti. Bea asszony nyereménye is veszélyben volt, amit a Konyhafőnökben kapott, ezúttal pedig az étkészlete forog kockán: a körülbelül másfél millió forintot érő Zsolnay porcelánokat is lefoglalhatja a hatóság. TV + SztárokOrigoFogházba került az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170822-foghazba-kerult-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-sztarja.htmlFogházba került az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja hetekkel ezelőtt, a hónap végén engedhetik ki a férfit. TV + SztárokThinkstockMeseszép kikötőből élőzött Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20170822-meseszep-kikotobol-posztolt-elozott-schobert-norbert.htmlSchobert Norbi úgy véli, hogy a magyar emberek egy részére jellemző, hogy irigykedik a másikra. Ennek apropóján megmutatta, mi számít szerinte gazdagságnak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzakított Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20170822-szakitott-xantus-barbara-szineszno.htmlA Szurdi Miklóssal történt válása után évekig nem élt párkapcsolatban Xantus Barbara, majd két évvel ezelőtt egymásba szerettek egy férfival. Ám úgy tűnik, most a kapcsolatnak vége, legalábbis a színésznő a Facebookon a kapcsolati státuszát bonyolultra változtatta, és meg is szólalt az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.