Így néz ki Amal Clooney két hónappal az ikrek születése után - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Frvi, Mavi -
George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amal Clooney kicsivel több mint két hónapja adott életet az ikreinek, és máris úgy néz ki, mint egy bombázó, egy meglehetősen fáradt bombázó!

George Clooney két hónapja lett apa, ráadásul egyből kétszeres, felesége ugyanis ikreknek adott életet június elején. A pár azóta nem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt, ami érthető, hiszen friss szülőkként biztosan akadt dolguk bőven. Mostanában azonban már kimozdulnak, és persze nem ússzák meg a lesifotósokat sem, akik igyekeznek megörökíteni minden pillanatukat, amit a szabad levegőn töltenek.

Amal és George két hónappal az ikreik születése után Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Frvi, Mavi

Amalt és George-ot egy kis teniszezés után örökítették meg, és egyszerűen elképesztő, hogy az ügyvédnő milyen jó formában van. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy nemrég ikreknek adott életet, bár az azért feltűnő, hogy mindketten meglehetősen fáradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.