Emléktárgyak és relikviák kerültek elő Elvis Presley titkárnőjétől

Forrás: AFP -
Elvis Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éve elhunyt Elvis Presley életét a mai napig hihetetlen érdeklődés övezi. Az egykori rajongói a mai napig figyelemmel kísérik, ami a Királlyal kapcsolatos, legyenek azok még soha nem hallott pletykák vagy tárgyak, amelyek az énekes birtokában voltak.

Nemrégiben előkerült Elvis személyi asszisztense, Trude Forsher hagyatéka, amely 2500 mappányi írásos dokumentum mellett rengeteg emléktárgyat és relikviát tartalmaz, amelyeknek egy részét fia, James bocsátotta a Bécsi Zsidó Múzeum rendelkezésére, ahol igazi időutazásban lehet részünk, ha megnézzük az ezekből készült kiállítást.

A rajongók egy része azonban a mai napig nem hiszi el, hogy Elvis már halott, időről időre bizonyítékokat vélnek találni arra, hogy életben van. Ez a felvetés hónapokkal ezelőtt előtérbe került egy fénykép miatt. A felvételen egy idős, szakállas úr látható Gracelandben, ahol egyébként Elvis otthona is volt. Sokan úgy vélik, hogy a képen nem más szerepel, mint maga a Király 82 évesen.

Forrás: AFP

Kállay-Saunders András Tolvai Reniről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170820-kallay-saunders-andras-tolvai-renirol-es-a-kapcsolatukrol-vallott.htmlAmióta összejöttek, időről időre felmerül, hogy szakított a Megasztár egykori szerelmespárja, Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta. Ők azonban mindig rácáfolnak a pletykákra, kösztönik szépen, jól vannak. TV + SztárokOrigoÍgy fest most az X-Faktor nagy felfedezettje, Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-igy-fest-most-az-x-faktor-nagy-felfedezettje-krasznai-tunde.htmlBiztosan ti is emlékeztek még Krasznai Tündére, az X-Faktor tehetséges énekesnőjére. Nos, ha régen láttátok, megmutatjuk, hogyan fest most. TV + Sztárok--Liptai Claudia Balatonszepezden nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-liptai-claudia-balatonszepezden-nyaral-posztolta-a-facebookra.htmlLiptai Claudia, ahogy ígérte, mindennap posztol a Facebookjára. Bár csak sosem hagyná abba. TV + SztárokOrigoNagy Feró hatalmas anyagi kockázatot vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-nagy-fero-hatalmas-anyagi-kockazatot-vallal-eletmukoncertjevel.htmlAggódik családjuk anyagi biztonsága miatt Nagy Feró felesége. A zenész nagy dobásra készül: megünnepli a Beatrice 40. születésnapját és egy Feró-életműkoncertet is tart. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoExkluzív interjú Diplóval, a Major Lazer létrehozójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-exkluziv-interju-diploval-a-major-lazer-letrehozojaval.htmlDiplo, aki 20 éve a dj pályán van, 9 évvel korábban létrehozta a Major Lazer produkciót. A háromtagú dj trió a legnépszerűbb világsztárokkal zenélnek. A Sziget Fesztiválon egy exkluzív interjút adtak, amiben többek közt meséltek arról, igaz-e a hír, miszerint Rihanna folyton elutasítja őket, de Diplo reagált a Taylor Swifttes veszekedésére is.TV + Sztárok--Rubint Rella: "Anyuka lettem"http://www.life.hu/sztarok/20170817-rubint-rella-anyauka-lett.htmlNagyon cuki képen pózol Rubint Réka unokahúga, Rella. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.