Pumped Gabo nagyon lefogyott

Forrás: Origo -
fogyás Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabót a Balaton Soundon ismerhette meg az ország, amikor egy apró sortban táncolgatott a beach-en. A sztár nagyon hiú, így csak akkor megy emberek közé, ha tökéletesen néz ki. Ezúttal azonban nem elégedett magával.

Teljesen megzuhant Pumped, aki elmondása szerint az idei nyáron túl sok időt fordított a bulizásra, így a teste már távolról sem tökéletes: izmai összementek és sokat fogyott.

Pumped Gabo hiú önmagára Forrás: Origo

"Párhuzamosan ment egész nyáron a forgatás és a fesztiválozás. Ki vagyok, mint a kutya: nem gondoltam, hogy ennyire fárasztó lehet a két dolog együtt. Arról nem is szólva, hogy edzésre se tudtam annyi időt fordítani, amennyit magamtól elvárok. Rajtam ez azonnal meglátszik testalkatilag: egy kicsit nem figyelek oda, és máris fogyni kezdek. Azon dolgozom már hetek óta, hogy visszahízzam a Soundon elvesztett súlyomat. Még mindig nem vagyok elégedett a látványommal. Ilyenkor nem vagyok annyira magabiztos, inkább nem is megyek már több fesztiválra idén, ezzel a testtel nem merek emberek között forgolódni"- mesélte elkeseredve a botrányhős a Borsnak.

Kállay-Saunders András Tolvai Reniről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170820-kallay-saunders-andras-tolvai-renirol-es-a-kapcsolatukrol-vallott.htmlAmióta összejöttek, időről időre felmerül, hogy szakított a Megasztár egykori szerelmespárja, Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta. Ők azonban mindig rácáfolnak a pletykákra, kösztönik szépen, jól vannak. TV + SztárokOrigoÁbrahám Edit elmesélte, miért jött el a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170820-abraham-edit-elmondta-az-igazi-okot-miert-tavozott-a-baratok-koztbol.htmlÁbrahám Edit, vagy ahogy egy ország ismeri, Berényi Claudia hirtelen távozott a Barátok közt című népszerű sorozatból. Sokan találgatták, vajon mi lehet az ok, ám a színésznő ezidáig nem adott egyértelmű választ a kérdésekre. Most azonban elárulta, miért döntött a távozás mellett. TV + SztárokSzíj Melinda ügyvédi irodában dolgozik http://www.life.hu/sztarok/20170820-szij-melinda-civil-foglalkozasa.htmlSzíj Melinda csíkos szatyrát senki sem fogja elfelejteni, ahogy fantasztikus hangját sem, amivel lenyűgőzte az egykori Megasztár zsűrijét. Évek teltek el a show óta, az énekesnő pedig eltűnt a nyilvánosság elől. Ezért. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huPintér Tibort leleplezi a házasságtörő magyar celebférfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20170820-pinter-tibor-leleplezi-a-magyar-celebpasikat.htmlPintér Tibor az utóbbi időben folyamatosan címlapokon szerepel botrányos kijelentéseivel és tiszavirág életű kapcsolataival. Ezúttal azonban túl messzire ment... TV + SztárokOrigoBotrányos lett a Diana életéből készült dokumentumfilmhttp://www.life.hu/sztarok/20170820-a-diana-eleterol-keszult-film-botranyos-lett.htmlDiana halálának 20. évfordulója közeledtével számos olyan múltbéli történés derült ki, ami jobb lett volna, ha a feledés homályába vész. Így gondolják ezt a britek is, akik írtó dühösek az életrajzi ihletettségű dokumentumfilm miatt, amit a napokban be is mutattak. TV + Sztárok--Liptai Claudia utolsó szeflije - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-liptai-claudia-utolso-szelfije.htmlLiptai Claudia egy gyönyörű fotóval búcsúzik a nyártól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.