Kiss Ramóna vőlegényéről vallott

Forrás: Kiss Ramóna (Instagram) -
Lékai Máté Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramónát a közelmúltban jegyezte el kedvese, a profi kézilabdázó Lékai Máté. A pár le sem tagadhatná, mennyire boldogok. Rami pedig ezúttal egy édes titkot is megosztott.

Idén ősszel újra útnak indul az X- Faktor, melyet hosszú idő után először ismét egy nő fog vezetni, méghozzá Kiss Ramóna az a szerencsés, akire a műsorkészítők választása esett.

A Barátok közt egykori sztárja nagyon boldog és izgul is, ugyanis színésznőként eddig teljesen másképp kellett helyt állnia a színpadon.

Filmbe illő csókot váltott Amerikában Kiss Ramóna és Lékai Máté Forrás: Kiss Ramóna (Instagram)

"A színházban és a sorozatban megírt szöveget mondok el, itt pedig improvizálni kell majd. Érdekes, hogy a váratlan helyzetektől kevésbé tartok, mint attól, amit meg kell tanulni, például, hogy kire milyen számon lehet majd szavazni"- mesélte a Bors Extrában a sztár.

Rami azt is elárulta, hogy legnagyobb drukkere és támasza nem mást mint a vőlegénye, Máté aki édes üzenetekkel buzdítja szerelmét.

"Azt írta a sajtótájékoztató előtt öt perccel, hogy

"tudom, hogy te leszel a legcsodálatosabb műsorvezető a Földön."

- mesélte a műsorvezető, aki valóban nem is lehetne ennél boldogabb, hiszen magánélete és karrierje is tökéletesen halad előre.

Jennifer Aniston férje ezeket posztolta Budapestrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-jennifer-aniston-ferje-budapesten.htmlNéhány napig Budapesten volt Justin Theroux. Jennifer Aniston férje már visszautazott az Egyesült Államokba, de előtte meg csodás felvételeket posztolt Budapestről. TV + SztárokJolly és Mc Hawer egymásnak estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-jolly-es-mc-hawer-esett-egymasnak.htmlJolly többször keveredett már dal lopási balhéba. Ezúttal Mc Hawer akadt ki rá. TV + Sztárok--Pataky Attila egy gömbvillámtól kapta különleges képességéthttp://www.life.hu/sztarok/20170819-pataki-attila-egy-gombvillamnak-koszonheti-erejet.htmlMint ismeretes, Pataky Attila több különleges képesség birtokában is van. Most pedig az is kiderült, minek köszönheti ezt a tehetséget... TV + SztárokGanxsta Zolee magánéletéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170819-ganxsta-zolee-elarult-mire-vagyik.htmlKi gondolná, hogy a rengeteg tetoválás és trágár rapszövegek mögött egy érzőszívű, olykor romantikus férfi lakozik? Pedig Ganxsta Zolee úgy tűnik, valójában egy igaz úriember... TV + SztárokOrigoÍgy fest most az X-Faktor nagy felfedezettje, Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-igy-fest-most-az-x-faktor-nagy-felfedezettje-krasznai-tunde.htmlBiztosan ti is emlékeztek még Krasznai Tündére, az X-Faktor tehetséges énekesnőjére. Nos, ha régen láttátok, megmutatjuk, hogyan fest most. TV + Sztárok--Eltűnt a súlyosan beteg Lorán Lenkehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-eltunt-a-sulyosan-beteg-loran-lenke-szineszno.htmlPár napja engedték haza a kórházból a nőgyógyászati műtéten átesett színésznőt, azóta azonban senki sem látta. Otthonában hiába keresték: senki nem nyitott ajtót. A szomszédok is azt állítják, nincs ott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.