Lorán Lenke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja engedték haza a kórházból a nőgyógyászati műtéten átesett színésznőt, azóta azonban senki sem látta. Otthonában hiába keresték: senki nem nyitott ajtót. A szomszédok is azt állítják, nincs ott.

„Nincs itthon! Lenke nagyon beteg. Március hatodika óta az amerikai úti öregek otthonában van. Állítólag a múlt héten nem volt valami jól, de mostanában még nem hallottam róla. Nagyon rossz rágondolni, hogy ő el akart tőlem búcsúzni, de én mondtam neki, hogy ne, mert nem szabad. És elment úgy, hogy többet nem jön haza” - állította a Ripostnak egy idősebb hölgy, és ezt egy másik lakó is megerősítette: „Biztosan nincs itt. Én tudnék róla, ha itthon lenne. A házban többen azt mondják, hogy miután kiengedték a kórházból, a fia berakta egy idősotthonba, mert ápolásra szorul.” A lap érdeklődött az intézménynél is, de ott azt a választ kapták, nincs ilyen nevű lakójuk.

Forrás: MTI

Emma Stone lett az év legjobban fizetett színésznője http://www.life.hu/sztarok/20170818-a-forbes-szerint-emma-stone-keresett-a-legjobban-iden.htmlKülönleges érzés lehet azt kijelenti: a színésznők közül idén én kerestem a legjobban. Ez a mondat most Emma Stone szájából hangozhat el, ugyanis ő lett a Forbes magazin toplistájának első helyezettje. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia Balatonszepezden nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-liptai-claudia-balatonszepezden-nyaral-posztolta-a-facebookra.htmlLiptai Claudia, ahogy ígérte, mindennap posztol a Facebookjára. Bár csak sosem hagyná abba. TV + SztárokOrigoNagy Feró hatalmas anyagi kockázatot vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-nagy-fero-hatalmas-anyagi-kockazatot-vallal-eletmukoncertjevel.htmlAggódik családjuk anyagi biztonsága miatt Nagy Feró felesége. A zenész nagy dobásra készül: megünnepli a Beatrice 40. születésnapját és egy Feró-életműkoncertet is tart. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGáspár Győző lányáról, Evelinről posztolt fotókat a Facebookrahttp://www.life.hu/sztarok/20170818-gaspar-gyozo-evelinrol-posztolt-fotokat-a-facebookra.htmlOrigoHajdú Péter keresi a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-peter-keresi-a-szerelmet-nem-agglegenytipus.htmlAmíg Katáról úgy tudni, hogy boldog új párjával, addig Hajdú Péter egy újabb szakításon van túl. Eszter állítólag egy másik férfival bulizott, egyrészt ezért váltak ketté az útjaik. Arról is hallani, hogy az is gondot jelentett köztük, hogy mindketten mást vártak a kapcsolattól. TV + SztárokOrigoAmerikába költözik Tücsi és a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20170817-tucsi-es-a-szerelme-amerikaba-koltozik.htmlNem mindennapi hírt közölt a szexi műsorvezető: elhagyja az országot, a kedvesével együtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.