Ezért nem házasodik össze egyelőre Weisz Fanni és vőlegénye

Forrás: Instagram/realweiszfanni -
Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
De, ami késik, nem múlik

"Azt tudjuk egyedül, hogy jövő nyáron szeretnénk összeházasodni, és fontos nekünk, hogy ez a nap valóban rólunk szóljon. Ám időpontunk még valóban nincs. Igazából még arról sem beszéltünk, hogy milyen esküvőt szeretnénk, kicsit, nagyot, vidékit vagy budapestit. Bár abban biztos vagyok, hogy Fanninak elég határozott elképzelései vannak, ahogy általában a lányoknak, de ez természetes" -nyilatkozta Péter, Fanni vőlegénye.

realweiszfanni, Weisz Fanni és párja, Hajmási Péter Forrás: Instagram/realweiszfanni

"Nagyon sok időt vett el a lakásfelújítás, aminek a nehezén már túl vagyunk, igaz, konyhánk még nincs. Aztán ott volt júniusban a Szavak bemutatója, amelyet egy hosszú, komoly munka előzött meg, hiszen nemcsak a főszerepet játszottam benne, de az egész darab rólunk szólt. Az utóbbi hetekben pedig sokat tanultam, mert szeretném minél hamarabb vezetni azt az autót, amit kaptam. A KRESZ-vizsgám már sikerült, most már elkezdtem vezetni is" - tette hozzá a modell a Blikknek.

Fresh Wiki nélkül, egyedül jár fellépni Fresh Andihttp://www.life.hu/sztarok/20170808-fresh-wiki-nelkul-egyedul-jar-fellepni-fresh-andi.htmlBármelyik percben világra jöhet Wiki babája, így Andi most egyedül tartja a frontot a színpadon. Alig várja, hogy társa is visszatérjen, ráadásul a gyerkőcnek is szerepet szán a formáció életében. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta a Balatonon pihenhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-zalatnay-sarolta-enekesno-a-balatonon-pihen.htmlA Balaton (nem is annyira) hűs vízében pihengetett Zalatnay Cini. TV + Sztárok--Férjhez ment a rákos magyar modell, Magosi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20170806-ferjhez-ment-a-rakos-magyar-modell-magosi-viki.htmlViki körülbelül egy éve harcol a leukémiával, és időről időre posztol is állapotáról, hogy másoknak is erőt adjon a küzdelmével. A gyönyörű modell szombaton hivatalosan is összekötötte életét kedvesével: férjhez ment. TV + SztárokOrigoÍgy fest most VV Sziszi, a ValóVilág 2 szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-igy-fest-most-vv-sziszi-a-valovilag-1-szereploje.htmlFekete Szilvia Molnár Anikó mallorcai nyaralásának utolsó napján futott össze egykori ellenfelével VV Sziszivel. A VV2 bombázója évek óta Spanyolországban dolgozik táncosnőként. Anikó közös képet posztolt. TV + SztárokOrigoItt a magyar Despacito-paródiahttp://www.life.hu/sztarok/20170806-itt-a-magyar-despacito-parodia.htmlA Pamkutya készítette el a magyar Despacito-paródiát. Elég viccesre sikerült, meg is mutatjuk. TV + Sztárok--Nem veti meg a piát II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20170806-nem-veti-meg-a-piat-ii-erzsebet-brit-kiralyno.htmlHa igaz, amit a séf állít, Erzsébet királynő tud élni. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.